WeLopstellingen

Waarheid en Liefde

Middagworkshop Introductie Opstellingen

Op een veilige manier kennismaken met de rijkdom, helderheid en magie van het opstellingenwerk

Datum: 19 april 2020
Tijden: 13:30u tot 17:30u
Kosten: 40 euro
Locatie: Centrum Inanna Amersfoort
Trainer: Mirjam Halkes 

Het opstellingenwerk geeft op een snelle en eenvoudige manier inzicht in thema’s die in jouw leven spelen. Het wordt zichtbaar en voelbaar. Deze workshop is een mooie introductie voor ons verdere programma. Een uitnodiging om vast te stellen of het iets voor jou kan betekenen en of je je thuis voelt bij ons. Na het volgen van deze middag kun je jezelf aanmelden voor een grote opstelling.

Wat houdt het in 
We doen verschillende kleine opstellingen, waarbij je zowel representant als vraagsteller bent. Zo stellen we voor een aantal deelnemers de ouders op in een systemisch goede ordening en bekijken de dynamiek die dan te zien is. We doen een paar opstellingen in het hier en nu, rondom iets dat nu speelt. Deelnemers krijgen inzicht in iets dat ze direct kunnen toepassen. We sluiten af met een inquiry, een zelfonderzoeksmethode die we vaak gebruiken bij WeLOpstellingen. Dit helpt om jezelf dieper te kunnen ervaren en biedt een weg naar meer zelfacceptatie.

Reactie van deelnemer

'Ik bezocht de middagworkshop vooral om een opstellingsdag ‘voor te proeven’. Het bleek een indrukwekkende, inspirerende en mooie middag! Voorop staat dat ik (aangenaam) verrast was door wat er allemaal loskwam in onze hele groep. Dat was magisch, maar tegelijk ook vertrouwd, welkom en fijn. Wat er bij mijzelf loskwam, was een wonderlijke mix van enerzijds dingen die ik eigenlijk wel wist en anderzijds onverwachte dingen die ik niet kon plaatsen of duiden (maar dat hoeft misschien ook niet zozeer). Wonderlijk ook hoe in zo’n korte tijd een paar mensen die elkaar niet, of nauwelijks kennen zo tot een diepe essentie kunnen komen. Dat komt ook door de prettige sfeer en omgeving/locatie en de goede, duidelijke begeleiding! Verder was ik verrast dat ik mezelf heel dankbaar voelde tegenover iedereen, voor het samen meemaken van de middag, de openheid en de intensiteit' 

Back to Top