Rondom Covid19

2 december 2020

Welopstellingen volgt de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM rondom Covid19 nauwkeurig.  Inmiddels hebben we een duidelijk protocol ontwikkeld. 

We kunnen op dit moment gelukkig ons werk met een paar aanpassingen goed uitvoeren. Het werk van Welopstellingen valt onder de afspraken rondom contactberoepen en onderwijs.

Contactberoepen zijn beroepen waar er vaak en direct contact met anderen is binnen een afstand van anderhalve meter. Naast de bekende generieke uitgangspunten voor binnen en buiten gelden voor contactberoepen de volgende extra aandachtspunten:

  • Reservering en de gezondheidscheck zijn vereist.
  • Houd het moment, waarbij het niet mogelijk is om anderhalve meter volledig te borgen, zo kort mogelijk.
  • Bewaar zoveel mogelijk afstand.
  • Maak na ieder klantcontact de materialen, instrumenten en meubilair in de ruimtes schoon
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes zijn aanwezig. 

In onze nieuwe ruimtes zijn goede ventilatie mogelijkheden. Hier letten we met elkaar goed op. Onze groepen zijn kleiner dan normaal zodat we de 1,5 meter zo goed als mogelijk kunnen borgen conform bovenstaande.

Het blijkt dat je in opstellingen als je benoemt waar je eigenlijk had willen staan, bijvoorbeeld heel dicht bij iemand anders, dat dit geen afbreuk doet aan de effectiviteit van de opstellingen.  Verder zijn er diverse soorten mondbeschermingsmogelijkheden aanwezig. We hebben geinvestereerd in desinfectiemiddelen en iedereen gebruikt zijn eigen kopjes. We zijn blij dat we eerder al besloten hebben de opleiding pas weer in januari te laten starten en onze leergang Transformatiepad in Maart 2021. Zorg goed voor jezelf! En laten we verbonden zijn in het veld van eenheidsbewustzijn.  #samenveiligwerken

© Welopstellingen 2020

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl