Welopstellingen

Werken met Essentie

Je bent uniek!

Deze dag gaan we werken met de essentie. De essentie van wie je in wezen bent, jouw uniciteit, vrij van de angsten en verwarringen die dat heeft opgelopen.
Je krijgt ook zicht op wat jij uit jouw systeem van herkomst aan  essentiele kwaliteiten hebt meegekregen. 

Het laat zichzelf zien. Je gaat onderzoeken wat jou tegenhoudt om daarmee in contact te zijn en wat jou daarin kan helpen.

Een liefdevolle, intense dag, die je dichter bij jouw kern brengt.

Datum

3 april 2022

Tijd

  • 10.30 uur tot 17:00 uur

Begeleider

Evelien Hogeweg

Deelnemers

max 8, ieder krijgt een opstelling

Locatie

Muurhuizen 42
3811 EJ  Amersfoort

Kosten

  • € 150,-  

Ervaringen & referenties deelnemers

" Als representant zat ik in de opstelling voor ik er erg in had. Mijn eigen opstelling was helder en zeer bruikbaar. Ik ben blij dat ik hieraan heb deelgenomen en weet welk deel van mezelf ik mag insluiten. De begeleiding van Evelien was zacht en duidelijk'. 

'Ik vond het een hele mooie dag. Vooral de nuancering, het aandachtig zijn naar de vele facetten en kleuringen van wie je in essentie bent doet me veel. Het lijkt zo’n aantrekkelijk idee om een helder gekaderd, mooi omlijnd beeld en gevoel te hebben van dít ben ik. Maar wie ik ben en wat ik nodig heb om voluit mezelf te zijn beweegt mee met mijn ontwikkeling en met mijn omstandigheden. 
Waardevol om handreikingen te krijgen, uit het zichtbaar maken wat in mij aanwezig is. Dat anderen dat zichtbaar willen maken en ik zichtbaar mag maken voor anderen, is een prachtige wisselwerking. De essentieopstelling is een prettige overzichtelijke werkvorm. Wat mij betreft is de kracht de eenvoud. Het brengt veel'!.

'Ik kijk er met een warm gevoel op terug en vind jouw rustige begeleiding heel fijn. 
Wat zich aandient laten spreken, dat is heel uitnodigend en geeft ruimte om het te doorvoelen. Je raad of advies bij afronding voelt dan als logisch vervolg op wat zichtbaar is geworden en daarmee heel raak. Dankjewel!
Hilde

 'Ik vond de  sessie Essentieopstellingen heel mooi en krachtig. Het heeft me geholpen bij het vinden van mijn pad. Jouw begeleiding en de hulp/inbreng van Betty vond ik heel prettig. Ik was verbaasd over de krachtige signalen die vrijkwamen in de opstellingen'.
Jacco

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl