Leergang Transformatiepad

Dit pad gaat over jou!

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen van wat is en wat je graag anders zou willen, is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt.  Zelf sturen en richting geven aan precies dat waar jij transformatie wilt doormaken. 
Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. Op naar lichter en moeitelozer leven...

 Voor wie?
Deze leergang past als je jezelf en dit ‘mens-zijn’ dieper wil leren kennen en ervaren. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken en daar jouw antwoorden en kracht te vinden. Persoonlijk leiderschap vraagt vooral nieuwsgierigheid en mildheid naar jezelf. Het maakt niet uit of je al veel of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, je start precies daar waar je nu bent. Voel je welkom met alles wat er is.

Wat kan je verwachten?
Een levendige, ervaringsgerichte ontdekkingsreis vanuit systemisch perspectief langs vele aspecten. Je gaat inzicht, heling, inspiratie, zelfkennis, innerlijke wijsheid en kracht opdoen. Klik hier voor het programma per blok.
 
Je werkt aan de hand van persoonlijke doelen, intenties en verlangens die steeds meer vorm en richting krijgen. We gebruiken het systemisch werk als basis voor de het onderzoek, maar ook werkvormen als lichaamswerk, inquiries, meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen. Er is een mooie balans tussen theorie, ervaren, inspiratie opdoen en je eigen proces. Je ontmoet gelijkgestemden op het pad van bewuster leven.

Datum

Start: 15/16 sept, 13/14 okt, 10/11 nov. 2024: 5/6 jan, 2/3 feb en 15 en 16 maart. 

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Hoofdtrainers: Mirjam Halkes, Sylvia Monten en assistenten. In een 2-tal blokken is ook Evelien Hogeweg aanwezig om kennis te delen

Deelnemers

Maximaal 16

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 JE Amersfoort

Kosten

 € 1.850,-  
Bij het boeken wordt een aanbetaling van 
€ 250,- gevraagd

Betaling in termijnen is altijd  mogelijk.
We gaan dan uit van 4 termijnen. Geef in het opmerkingenveld jouw voorkeur aan. 

Doorreis- dag

Met eerdere reizigers plannen we doorreisdagen. Hoe is het nu? Waar loop je tegen aan? Wat is nodig?  we houden de cursisten op de hoogte.

De eerste volgende doorreisdag is op 16 april 2023 voor de cursistengroep juli 2022 - januari 2023. 

Een reiservaring

Op ons you tube kanaal is een ervaring van een van de deelnemers te zien.

Ervaringen cursisten

Een geweldige ervaring om inzicht te krijgen in mijn patronen en angsten. Het mooie is vooral dat de Leergang openingen laat zien die je aan kunt gaan/ doorheen kunt gaan. Veilige omgeving.

Jan

Transformerend, veilig, veelomvattend en diepgaand. 

Erna

De indeling van de blokken klopt zo goed! De tussentijdse buddy-afspraken vond ik zeer waardevol. Knap dat jullie een groep zo met elkaar kunnen verbinden met veel geduld en expertise.

Claudia

'In het begin was ik wel overrompeld door alles wat er naar. boven kwam, wat ik ermee moest en of de dingen niet alleen maar 'erger' zouden worden. Maar gaandeweg het proces leer je de energie, opstellingen, diepgang, hoop maar ook zelfliefde, heling, humor en vertrouwen kennen. Ineens was er een soort ommekeer. Dankbaar voor dit mooie proces. Ik kan dingen veel meer laten bij wie ze horen en de chaos en paniek is veel minder. Ik kan mijn leven veel beter richting geven: een speelveld aan mogelijkheden'.

Janice

'Verhelderend, uitdagend, kleurrijk en fijn. Goede opbouw, blokkades en onderwerpen worden meegenomen naar de volgende blokken'.

Hanneke

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl