Welopstellingen

Leergang Transformatiepad

Ieder zijn eigen reis en samen kom je verder

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen van wat is en wat je graag anders zou willen, is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt.  Zelf sturen en richting geven aan precies dat waar jij transformatie wilt doormaken.  Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. 

 Voor wie?
Deze leergang past als je jezelf en dit ‘mens-zijn’ dieper wil leren kennen en ervaren. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken en daar jouw antwoorden en kracht te vinden. Persoonlijk leiderschap vraagt vooral nieuwsgierigheid en mildheid naar jezelf. Zelfliefde is niet zomaar iets. Echt jezelf onvoorwaardelijk liefhebben, poeh, doe het maar. Als je helderder kunt gaan zien waarom je jezelf soms of steeds weer verlaat, wat maakt dat je jezelf onder druk zet of delen van jezelf verstopt, patronen herhaalt, pas dan kun je de pijn nemen die er onder ligt. Die iedere mens tegenkomt in dit mooie en complexe bestaan. Dan kun je meer en meer thuiskomen in de prachtige mens die je bent. Ontstaat er heling en liefde, ook voor alle ‘onvolkomenheden’ en littekens. Een moedige reis. Jij hebt de sleutel en de kracht. En je hoeft het niet alleen te doen. Het maakt niet uit of je al veel of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, je start precies daar waar je nu bent. Voel je welkom met alles wat er is.

Wat kan je verwachten?
Een levendige, ervaringsgerichte ontdekkingsreis vanuit systemisch perspectief. Je gaat inzicht, heling, inspiratie, zelfkennis, innerlijke wijsheid en kracht opdoen. Klik hier voor het programma per blok.
 
Je werkt aan de hand van persoonlijke doelen, intenties en verlangens die steeds meer vorm en richting krijgen. We gebruiken het systemisch werk als basis voor de het onderzoek, maar ook werkvormen als lichaamswerk, inquiries, meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen. Er is een mooie balans tussen theorie, ervaren, inspiratie opdoen en je eigen proces. Je ontmoet gelijkgestemden op het pad van bewuster leven.

Datum

Start: 2024: 13/14 sept, 4/5 okt, 1/2 nov, 6/7 dec. 2025: 3/4 jan, 31/1 en 1/2.

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Hoofdtrainers: Mirjam Halkes, Sylvia Monten en assistenten. In een 2-tal blokken is ook Evelien Hogeweg aanwezig om kennis te delen

Deelnemers

Maximaal 16

Locatie

Welopstellingen
STovestraat 25
3811 KA Amersfoort

Kosten

 € 1.975,-  
Bij het boeken wordt een aanbetaling van 
€ 250,- gevraagd

Betaling in termijnen is altijd  mogelijk.
We gaan dan uit van 4 termijnen. Geef in het opmerkingenveld jouw voorkeur aan. 

Agenda

Leergang Transformatiepad

Start 13 september 2024

6 blokken van 2 dagen

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. Op naar lichter en moeitelozer leven...

Ervaringen

Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de leerzame tijd die ik de afgelopen tijd heb gehad bij Welopstellingen. Ik heb geleerd, ervaren, wat gebracht, wat meegenomen en er is het eea in ontwikkeling. Hiep hoi! Dank jullie welvoor deze mooie ervaring, jullie expertise en vertrouwen.

Anouk

Een geweldige ervaring om inzicht te krijgen in mijn patronen en angsten. Het mooie is vooral dat de Leergang openingen laat zien die je aan kunt gaan/ doorheen kunt gaan. Veilige omgeving.

Jan

Transformerend, veilig, veelomvattend en diepgaand. 

Erna

De indeling van de blokken klopt zo goed! De tussentijdse buddy-afspraken vond ik zeer waardevol. Knap dat jullie een groep zo met elkaar kunnen verbinden met veel geduld en expertise.

Claudia

'In het begin was ik wel overrompeld door alles wat er naar. boven kwam, wat ik ermee moest en of de dingen niet alleen maar 'erger' zouden worden. Maar gaandeweg het proces leer je de energie, opstellingen, diepgang, hoop maar ook zelfliefde, heling, humor en vertrouwen kennen. Ineens was er een soort ommekeer. Dankbaar voor dit mooie proces. Ik kan dingen veel meer laten bij wie ze horen en de chaos en paniek is veel minder. Ik kan mijn leven veel beter richting geven: een speelveld aan mogelijkheden'.

Janice

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl