Leergang Transformatiepad

Wat er mag zijn en in liefde wordt gezien kan transformeren

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. 
Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. Op naar lichter en moeitelozer leven...

 Voor wie?
Deze leergang past als je jezelf en dit ‘mens-zijn’ dieper wil leren kennen en ervaren. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken en daar jouw antwoorden en kracht te vinden. Het maakt niet uit of je al veel of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, je start precies daar waar je nu bent. Voel je welkom met alles wat er is.

Wat kan je verwachten?
Een levendige, ervaringsgerichte ontdekkingsreis vanuit systemisch perspectief langs vele aspecten. Je gaat inzicht, heling, inspiratie, zelfkennis, innerlijke wijsheid en kracht opdoen. Klik hier voor het programma per blok.
 
Je werkt aan de hand van persoonlijke doelen, intenties en verlangens die steeds meer vorm en richting krijgen. We gebruiken het systemisch werk als basis voor de het onderzoek, maar ook werkvormen als lichaamswerk, inquiries, meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen. Er is een mooie balans tussen theorie, ervaren, inspiratie opdoen en je eigen proces. Je ontmoet gelijkgestemden op het pad van bewuster leven.

Datum

Start 2023: 3/4 feb, 3/4 maart, 21/22 april,19/20 mei,16/17 juni,14/15 juli

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Hoofdtrainers: Mirjam Halkes, Sylvia Monten en assistenten. In een 2-tal blokken is ook Evelien Hogeweg aanwezig om kennis te delen

Deelnemers

Maximaal 16

Locatie

Muurhuizen 42
 Amersfoort

Kosten

 € 1.850,- (betalingsregeling mogelijk). Bij het boeken wordt een aanbetaling van 
€ 250,- gevraagd

Doorreis- dag

Met eerdere reizigers plannen we doorreisdagen. Hoe is het nu? Waar loop je tegen aan? Wat is nodig?  we houden de cursisten op de hoogte.

Een reiservaring

Op ons you tube kanaal is een ervaring van een van de deelnemers te zien.

J

Ervaringen reizigers

'Het is een proces wat net onder de oppervlakte mag gebeuren als een rups naar vlinder'. In de cocon is' where the magic happens'..
Roy

'Het Transformatiepad kwam op mijn pad nadat ik al meerdere persoonlijke ontwikkelingstrajecten had gedaan, met meer of minder succes. Mijn burn-out was er de aanleiding voor, die bracht mij tot stilstand en gaf mij vervolgens de ruimte om aan persoonlijke groei te gaan werken. Hoewel ik weer redelijk succesvol terug aan het werk ben, bleef er een onderstroom van ongemak en onrust in mij. Het Transformatiepad heeft me daarbij enorm geholpen om dingen van mezelf te leren zien die misschien voor mijn buitenwereld wel al deels zichtbaar waren maar waar ik zelf nog niet bij kon komen. Rationeel als ik was deed ik bijna alles vanuit mijn hoofd, en met mijn technische achtergrond bekijk ik alles met een logische blik. Misschien dat daarom het begrip “systemisch werken” bij mij wel resoneerde, maar dit is hele andere logica. Dit gaat helemaal niet vanuit je hoofd en richt zich puur op je gevoel en vertrouwt op de kracht die er in het veld om ons heen altijd is. De opstellingen leveren inzichten op die goud waard zijn, waar je anders niet zo makkelijk bij komt en die je van binnenuit voelt in plaats van dat je het beredeneert. Daarmee hebben ze een veel diepere uitwerking op je. Grote dankbaarheid voert na elk blok de boventoon, dankbaarheid om met een fijne groep mensen in volledig vertrouwen en openheid telkens een stapje verder te komen op mijn persoonlijke pad. En na een aantal blokken vormen die kleine stapjes bij elkaar een helder inzicht waarmee een transformatie kan gaan groeien. Dit wordt ook vooral mogelijk gemaakt door de fantastische begeleiding van Mirjam, Sylvia en Josita. Ze voelen haarfijn aan wat er nodig is, zowel in de groep als ook voor ieder individu in de groep. Het is zonder meer de meest waardevolle reis die ik ooit gemaakt heb". 
Ype

'Voedend voor mijn ziel, bezield begeleid, liefdevolle en veilige omgeving.Inspirerend om dit samen in een groep te doen met gelijkgestemde mensen die persoonlijke groei aangaan, verbinden, delen en kwetsbaarheid kunnen laten zien".
Wies

'Ik heb het ervaren als een heel transformerend pad. Zelfs op de laatste dag komen er dingen naar boven die gekend en gezien willen worden'.
Jos

'Al ruim 10 jaar ben ik bezig met innerlijk werk. Iedere training, cursus of workshop heeft mij iets gebracht en was op dat moment passend. Het transformatie pad voelt als een warm bad. De verbinding met deze (onbekende) groep mensen is er meteen en het voelt heel vertrouwd. In deze veilige omgeving mag alles er zijn en het heeft mij in contact gebracht met een diepere laag in mijzelf. Een heel bijzondere ervaring en ik zou iedereen aanraden dit aan te gaan'.
Mirjam

'Welopstellingen  kwam min of meer bij toeval (bestaat dat?) op mijn pad. Eerst heb ik een familieopstelling gevolgd en nu volg ik het Transformatiepad. Het lijkt wel of alles klopt bij Welopstellingen. De fijne lokatie, de warme sfeer in het pand in de binnenstad van Amersfoort (no worries, gratis parkeren op 10 minuten lopen) en het bijzonder mooie programma.De begeleiding is in handen van Sylvia, Mirjam en zij doen dat op zo'n bijzondere en vooral veilige wijze. Ze stellen zichzelf ook heel kwetsbaar op, geven richting aan soms onuitspreekbare gevoelens en wisselen opstellingen, meditaties en dans en zang met elkaar af. Ik volg deze training voor m'n eigen ontwikkeling maar gaandeweg leer je zoveel (juist en ook van anderen) dat ik er iedere keer weer naar uit kijk om er naar toe te gaan'.
Tammo

'Inmiddels is het vijfde blok van het transformatiepad alweer achter de rug, en wat was het weer bijzonder, waardevol en mooi!
De warme en kundige begeleiding van Sylvia en Mirjam maar ook van Josita en Evelien zijn geweldig en brengen de essentie van vragen en patronen naar boven.
De werkvormen zijn afwisselend en sluiten perfect op elkaar aan. Ik ben heel erg dankbaar dat ik in deze groep met mooie mensen dit bijzondere pad mag doorlopen. Het heeft me al zoveel gebracht!
Anita

'Verhelderend, uitdagend, kleurrijk en fijn. Goede opbouw, blokkades en onderwerpen worden meegenomen naar de volgende blokken'.
Hanneke

'In het begin was ik wel overrompeld door alles wat er naar. boven kwam, wat ik ermee moest en of de dingen niet alleen maar 'erger' zouden worden. Maar gaandeweg het proces leer je de energie, opstellingen, diepgang, hoop maar ook zelfliefde, heling, humor en vertrouwen kennen. Ineens was er een soort ommekeer. Dankbaar voor dit mooie proces. Ik kan dingen veel meer laten bij wie ze horen en de chaos en paniek is veel minder. Ik kan mijn leven veel beter richting geven: een speelveld aan mogelijkheden'.
Janice

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl