Website Leerwerkgroep IoPT 2 Website M leerwerkgroep IoPT

Leerwerkgroep IoPT

Het verdiepende vervolg op de Masterclass IoPT

Samen oefenen, meters maken en verder verdiepen in de rijke wereld van het IoPT-opstellingenwerk. Het IoPT-werk vraagt als begeleider een diep begrip van hoe vroegkinderlijk trauma ontstaat en doorwerkt en hoe de intentie-methode je weer in contact kan brengen met autonomie en heelheid.

Je kunt oefenen in het begeleiden van een proces in een groep en/of 1-op-1, eigen intenties onderzoeken onder begeleiding van een collega, en vragen inbrengen over theorie of praktijk.

Werkwijze
Aan de hand van het boek van Vivian Broughton- Trauma en Identiteit (een overview van de huidige inzichten over deze methode) zullen we ook het inzicht in de methode nog verder verdiepen. Niet alleen vanuit de theorie maar zeker ook vanuit wat jou persoonlijk raakt en beweegt.

Dit is een doorgaande leerwerkgroep, waar je je steeds voor een half jaar aan kunt verbinden (4,5 dag). Vier woensdagen live in Amersfoort en de halve dag maak je kennis met online-IoPT-processen vanuit huis). 

Zeer aanbevolen ook, en los te volgen: een themadag op 18 september over IoPT bij kinderen en jongeren (voorrang bij inschrijving voor leerwerkgroepdeelnemers) met Kita Bronda en Sylvia Monten.

Voor wie?
Voor deelname aan deze leerwerkgroep heb je minimaal de Masterclass IoPT gevolgd, of elders een vergelijkbare opleiding (in overleg).

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer

Sylvia Monten

Deelnemers

maximaal 8

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 JE Amersfoort

Kosten

 € 700,-

Agenda

Leerwerkgroep IoPT

Start 31 januari 2024

4,5 dag van 10:00 - 17:00 uur (31/1,13/3, 24/4 en 12/6) en 27/3 online van 13:00 - 17:00 uur

Het verdiepende vervolg op de Masterclass. Samen oefenen, meters maken en verder verdiepen in de rijke wereld van het IoPT-opstellingenwerk. Het IoPT-werk vraagt als begeleider een diep begrip van hoe vroegkinderlijk trauma ontstaat en doorwerkt en hoe de intentie-methode je weer in contact kan brengen met autonomie en heelheid.Je kunt oefenen in het begeleiden van een proces in een groep en/of 1-op-1, eigen intenties onderzoeken onder begeleiding van een collega, en vragen inbrengen over theorie of praktijk.

'Heling is de herinnering aan, en de hereniging met heelheid'

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl