Welopstellingen
Website Leerwerkgroep IoPT 2 Website M leerwerkgroep IoPT

Leerwerkgroep IoPT

Het verdiepende vervolg op de Masterclass IoPT

Samen oefenen, meters maken en verder verdiepen in de rijke wereld van het IoPT-opstellingenwerk. Het IoPT-werk vraagt als begeleider een diep begrip van hoe vroegkinderlijk trauma ontstaat en doorwerkt en hoe de intentie-methode je weer in contact kan brengen met autonomie en heelheid.

Je kunt oefenen in het begeleiden van een proces in een groep en/of 1-op-1, eigen intenties onderzoeken onder begeleiding van een collega, en vragen inbrengen over theorie of praktijk.

Werkwijze
Aan de hand van het boek van Vivian Broughton- Trauma en Identiteit (een overview van de huidige inzichten over deze methode) zullen we ook het inzicht in de methode nog verder verdiepen. Niet alleen vanuit de theorie maar zeker ook vanuit wat jou persoonlijk raakt en beweegt.

Dit is een doorgaande leerwerkgroep, waar je je steeds voor een half jaar aan kunt verbinden (4,5 dag). Vier woensdagen live in Amersfoort en de halve dag maak je kennis met online-IoPT-processen vanuit huis). 

Leerdoelen
- Verdere ontwikkeling als begeleider van processen
- Vertrouwen opbouwen en verdiepen in jouw begeleiderschap
- Gepaste interventies kunnen/durven doen
- Regulering van houding, stem ten behoeve van het proces van de client 

Voor wie?
Voor deelname aan deze leerwerkgroep heb je minimaal de Masterclass IoPT gevolgd, of elders een vergelijkbare opleiding (in overleg).

IoPT met kinderen en jongeren
Dit najaar is de tweede dag van de leerwerkgroep (18 september) een studiedag rondom het werken met IoPT met kinderen en jongeren. Deze dag komt Kita Bronda samen met ons verzorgen, en kun je kennismaken en oefenen hiermee (Deze dag is ook los te boeken, leerwerkgroep-leden zijn verzekerd van een plek). Klik hier voor meer info.

Dit najaar is de tweede dag van de leerwerkgroep (18 september) een studiedag rondom het werken met IoPT met kinderen en jongeren. Deze dag komt Kita Bronda samen met ons verzorgen, en kun je kennismaken en oefenen hiermee (Deze dag is ook los te boeken, leerwerkgroep-leden zijn verzekerd van een plek).

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer

Sylvia Monten

Deelnemers

maximaal 8

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 JE Amersfoort

Kosten

 € 700,- , instappen per 13/3  € 545,-

Agenda

Leerwerkgroep IoPT

Start  28 augustus 2024

4,5 dag van 10:00 - 17:00 uur, 28/8, 18/9, 16/10, 1/12  en online 2/10

Het verdiepende vervolg op de Masterclass. Samen oefenen, meters maken en verder verdiepen in de rijke wereld van het IoPT-opstellingenwerk. Het IoPT-werk vraagt als begeleider een diep begrip van hoe vroegkinderlijk trauma ontstaat en doorwerkt en hoe de intentie-methode je weer in contact kan brengen met autonomie en heelheid.Je kunt oefenen in het begeleiden van een proces in een groep en/of 1-op-1, eigen intenties onderzoeken onder begeleiding van een collega, en vragen inbrengen over theorie of praktijk.

'Heling is de herinnering aan, en de hereniging met heelheid'

Ervaringen

Ik heb een zeer waardevolle dag met IOPT opstellingen gevolgd. Sylvia is een zeer kundige en prettige begeleider. Ze straalt vertrouwen, rust en stevigheid uit en heeft tegelijk een lichte toon. Bijzonder wat er al in 1 middag met een groep onbekende mensen kan ontstaan. Zeer aan te raden.

Marieke Hart

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl