Leerwerkgroep

Vakmanschap in het Systemisch Werk

Je bent opgeleid in het systemische maar - voor je gevoel - nog niet bedreven genoeg in het opstellingenwerk. Of je werkt al een tijdje met opstellingen en je wilt toch je kundigheid aanscherpen.

In deze lesgroep kun je volop in de spiegel kijken ten aanzien van de basisvaardigheden in het opstellingenwerk volgens Hellinger. Als je gaat voor grondig en gedegen, als je gaat voor zuiver en scherp, dan werpt dit traject zonder meer vruchten af. Oefening baart kunst, vooral wanneer je gesteund wordt door een docent die je steeds weer terugbrengt bij de basis van het werk en die je precies laat kijken in de ‘dode hoek’ van je eigen thema’s. Zo te oefenen is de voeding die je professonaliteit verder tot bloei laat komen.

De leerwerkgroep is een voor de hand liggend vervolg op de basisopleiding. Je kunt in deze groep veilig experimenteren, oefenen, vragen stellen en je eventuele ‘angst om niet te weten’ leren omzetten in interesse. Jij bepaalt wat er aan de orde komt.

De nadruk ligt op het onderwijs en hoe je het doet als begeleider. Jouw persoonlijke proces wordt daarin wel aangeraakt. De prioriteit ligt echter bij het onderwijs over het vak. Heb je vooral iets te doen in je persoonlijke proces, dan is het raadzaam om voor supervisie te kiezen.

Data

4/9, 2/10, 6/11, 17/12 en 8/1

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Kitty Talsma en assistenten

Deelnemers

maximaal 14

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 JE Amersfoort

Kosten

 € 375,-

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 JE Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl