Welopstellingen

Online Leerwerkgroep individuele opstellingen 

Online samen oefenen, inspireren en geinspireerd worden

Je begeleidt zelf individuele sessies, misschien zelfs ook al online, maar je hebt de behoefte verder af te stemmen, vragen te stellen en te verdiepen in een doorlopende online leerwerkgroep.  Je kunt  op elk moment instappen.

De online leerwerkgroep is een voor de hand liggend vervolg op de  online opleiding individuele opstellingen of de opleiding systemisch werken. Je kunt in deze groep veilig experimenteren, oefenen, vragen stellen en je eventuele ‘angst om niet te weten’ leren omzetten in plezier en vakmanschap. Jij bepaalt wat er aan de orde komt. Je kunt jouw casus voorleggen in de groep en we kunnen met elkaar kijken wat nodig is, elkaar advies geven, leren en inspireren. 

Maximale flexibiteit
In deze  online groep log je in op momenten dat het jou uitkomt of als je ergens tegenaan loopt. Op vaste data is de mogelijkheid om mee te doen. Je koopt een strippenkaart voor minimaal 4 x deelname .  Je bepaalt zelf op welke momenten je daar gebruik van wilt maken. Of je koopt een ticket voor een losse sessie  Dat maakt deze leerwerkgroep flexibel en precies afgestemd op jouw leervraag van het moment.  

Tijd

Diverse tijdstippen

Trainer

Mirjam Halkes

Deelnemers

De groep zal per avond varieren in aantal deelnemers

Locatie

Online via Zoom

Kosten

 Strippenkaart voor 4 x deelname € 60,- of een losse sessie voor € 17,50

Agenda

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl