Welopstellingen

Online opleiding Individuele opstellingen

Via Zoom

Welopstellingen biedt deze interactieve module aan via Zoom.  We behandelen de theorie en werken in break-out rooms aan opdrachten. Kennis van systemisch werk is vereist.

Individuele of tafel opstellingen, de kracht van het kijken en ervaren op een heel andere manier en een nieuwe invalshoek.  Verdiep jouw kennis in 3 dagdelen. Bij een individuele opstelling werk je één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties.  Deze vorm van werken is zowel in een 1 op 1 setting of in een online sessie goed toepasbaar en helpend voor jouw cliënt.  

We zoemen in op:

  • Systemische tafelopstellingen
  • Visualisaties
  • Tafelopstellingen in het hier en nu
  • Grondankers op diverse manier gebruikt
  • Verschil tussen online en live individueel begeleiden
  • Je ontvangt een hand-out 
  • Tussen de blokken door zijn er thuiswerkopdrachten die je met een buddy inoefent - dit vraagt ca 2 uur in de tussenliggende weken

Benodigdheden:
Je hebt voor het volgen van de training een (gratis) account van Zoom nodig klik hier voor meer info over opstellen met ZOOM), een set poppetjes. Dit kun je ook creatief invullen door van alles te verzamelen op rommelmarkten. Ook zijn er Online vele aanbieders van systemische poppetjes te vinden. Het volgen van de online training via een computer of laptop is te adviseren, het werken op je telefoon of een ipad werkt minder goed. 

Tijd

Dinsdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur

Trainer

Mirjam Halkes

Deelnemers

Maximaal 16

Kosten

 € 295,-,-

Materialen

Ter inspiratie en ondersteuning

Welopstellingen heeft een groeiend aanbod aan materialen die ondersteunend zijn voor elke opsteller.   Een basisset met elementen voor een individuele opstelling en een systemische kaartenset met oplossende zinnen. Alles is verkrijgbaar in onze webshop of gewoon op het opleidings- en trainingsinstituut zelf in Amersfoort. 

Agenda

Online opleiding individuele opstellingen

Start 12 november 2024

3 blokken (12/11, 26/11 en 10/12) van 19.00 - 22.00 uur

Individuele of tafel opstellingen, de kracht van het kijken en ervaren op een heel andere manier en een nieuwe invalshoek.  Verdiep jouw kennis in 3 dagdelen. Bij een individuele opstelling werk je één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties.  Deze vorm van werken is zowel in een 1 op 1 setting of in een online sessie goed toepasbaar en helpend voor jouw cliënt.  

Ervaringen

'Ik heb de dagworkshop ‘de roep van de ziel’ als een kado aan mezelf ervaren. Een dag van herbronnen, bezinnen en aan mogen kijken wat zich nu wil tonen en de veilige bedding die Evelien biedt. 
Daarnaast is ook het representeren in opstellingen een doorgaand wonder; wat zich allemaal toont door ons allen in het veld, blijft voor mij de magie van onze diepere verbondenheid die het denken volkomen voorbij gaat'. 

Petra

'Ik sluit deze opleiding af met een extra rijk gevulde rugzak als opsteller. Ik heb weer nieuwe vormen die ik in kan zetten bij mijn cliënten en voel me daar vertrouwd mee. Mirjam is een ontzettend kundige opsteller en trainer, wat het heel fijn maakt om van haar te leren. Dikke aanrader als je ervaring hebt met opstellen en je wilt verdiepen hoe je dat 1:1 en online kan toepassen'.

Marieke J

Ik heb er veel van opgestoken.Met name jouw rust. En de vrijheid en keuze in materialen. Geen vastomlijnt concept. Maar echt vanuit het eigen zijn.Daar heb ik de rust gevonden om ook af te komen van mijn eigen: niet goed genoeg zijn oordeel over mezelf. Erg fijn dat ook online de kwetsbaarheid er kon zijn. Dat had ik niet verwacht. Het oefenen in de teams vond ik ook heel fijn. Het vrije experimenteren dat daar door de deelnemers werd gedaan was heel leerzaam. We durfden echt vrij te oefenen. Een mooie ervaring!Ik heb jou als begeleidster als zeer kundig, warm en flexibel ervaren.

Jacqueline

Ik heb met heel veel plezier deelgenomen aan deze cursus!Het heeft me meer diversiteit gebracht dan ik verwacht had dus zeker een verrijking! De manier van lesgeven vond ik heel prettig en duidelijk inclusief fijne, veilige sfeer. 

Annelies

Onderzoeken. Veilig samen. Met verschillende tools. Een bevestiging of inzicht. Opstellingen.

Eva

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl