Chakra opstellingen

We combineren de magie van het opstellingenwerk met de wijsheid uit het Oosten

Het opstellen van jouw chakra’s geeft feilloos informatie over hoe het daar is. Elke chakra representeert een specifiek thema of aspect in jouw leven.  We richten ons op de 7 hoofd Chakra’s en deze worden door jou zelf aan de hand van grondankers een voor een opgesteld. Je zou een Chakra kunnen zien als een energie punt. Letterlijk betekent Chakra wiel of cirkel.  

De opstelling is een reis langs jouw chakra’s. Hoe is het daar? Waar voel je blokkades? We doen interventies om meer stroming mogelijk te maken of blokkades op te heffen. In alle vrijheid bewegen in jouw lijf en jouw leven

Werkwijze
We zijn met maximaal 3 deelnemers per keer.  Het geeft een veilige en rustige setting waarin elke deelnemer voor zich zijn eigen chakras opstelt. De aanwezigheid van de anderen dient als bedding voor het veld en dit is behulpzaam bij het zichtbaar laten worden van precies dat wat op dit moment  speelt bij jou.  De ervaring leert dat soms de andere deelnemers sterk resoneren met een bepaalde chakra en kunnen dan toch iets representeren wat in de thematiek van dat chakra gezien wil worden.  Een chakra opstelling is inzichtgevend en helend.  

Eigen groep van 3
Als je zelf een groep van 3 personen samenstelt, stuur ons dan een email, dan plannen we een moment dat passend is voor jullie..

Datum

  • 6 januari( avond)
  • 17 februari (avond)

Als je zelf een groep van 3 samenstelt dan plannen we in overleg een moment dat het jullie schikt.

Tijd

Van 19.30 uur tot 22.00 uur  

Trainer

Mirjam Halkes

Deelnemers

Maximaal 3

Locatie

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

Kosten

€ 85,-

Ervaringen deelnemers

'De ervaring van het 'vaststaan' in de kuil van het eerste chakra gaf zoveel spanning in mijn rechter heup en knie dat ik 's avonds bijna niet meer kon lopen. Dat is een oude, bekende pijn waar ik vaker mee te maken heb. 
Het was heel verhelderend voor me om deze pijn te kunnen koppelen aan wat ik aan fysieke beklemming voelde op dat eerste chakra. Er zijn een paar kwartjes gevallen en ik snap nu opeens hoe het werkt en hoe ik het kan loslaten.' 

'Een intensieve en mooie chakra opstellingen avond nu weet ik meer waar ik mijn vertrouwen en waar ik mijn kracht kan halen. Een echte transformerende avond'.
Jos

 'Een chakra opstelling is een fascinerende en manier om naar je eigen ontwikkeling te kijken. Waar klemt het? Waar kan je meer ruimte ervaren? Het komt vanzelf bovendrijven. Mirjam begeleidt professioneel en daagt je uit, prikkelt om tot inzichten te komen en vooral te ervaren. Het is laagdrempelige en dus ook een leuke manier om te experimenteren met opstellingen. Aanrader'.
Ernst

Chakra opstellingen

Een intuitieve manier van opstellen. 

Meer filmpjes kun je vinden op ons You tube kanaal.

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl