Individuele opstelling

In afstemming ervaren, helen en doorleven

Individuele begeleiding is op maat gesneden en kan de veiligheid en het vertrouwen geven om nieuwe stappen in je leven te zetten.  Individuele sessies kunnen ook online plaatsvinden.  

Bij een individuele sessie werken we één op één, eventueel met grondankers, poppetjes of visualisaties.

Bij een individuele opstelling is het zichtbaar maken en aannemen van de waarheid, vaak al genoeg om dingen in beweging te krijgen. Ook in het belang van het proces is het vaak voldoende om ‘één volgende stap’ te kunnen maken. Hierbij kan (een relevant gedeelte van) het familiesysteem worden opgesteld of er wordt bijvoorbeeld gewerkt met thema’s, kwaliteiten of eigenschappen.

Ook online kan een individuele sessie heel waardevol zijn. We hebben inmiddels ervaren dat we ook online diepere lagen kunnen raken en zicht krijgen op dat wat nodig is. Klik hier voor meer informatie over het online opstellen.

'Voorbij de verhalen ligt een diepere waarheid die gevoeld en ervaren kan worden, zodat er meer ruimte komt om te leven vanuit liefde en jouw essentie'.

Een individuele opstelling is een goede mogelijkheid zijn als je  het in eerste instantie te spannend vindt om in een groep een opstelling te doen. Bij Welopstellingen zijn er verschillende soorten individuele opstellingen te boeken. Specialisten in dat vakgebied begeleiden jouw individuele sessie. 

Datum

In overleg

Tijd

De gemiddelde duur van een sessie is 1tot 1,5 uur. Voor sommige type opstellingen is dit echter 1,5 - 2 uur.

Begeleiders

Evelien Hogeweg
Mirjam Halkes
Kitty Talsma
Joost van Meurs
Sylvia Monten
Maartje de Wit (onderwijs)

Locatie

Af te stemmen in overleg, zowel op locatie als online via Zoom

Kosten

  • va  € 125,- 
  • Relatie opstelling met 2 partners € 150,- 
  • Creatiespiraal € 150,- 
  • Gezinsopstelling € 150,- 
  • IoPT opstelling € 150,- 
  • Onderwijsopstelling € 150,- 

Ervaringen cursisten

'Het voelt voor mij echt een beetje magisch omdat er echt duidelijk iets lijkt te zijn veranderd. In mij en heel goed voelbaar in de relatie met mijn vader. 
Zaterdag ( 1 dag na de opstelling dus) naar mijn vader geweest. Een middag samen. Ik voelde me daarin zoveel lichter en gemakkelijker. Ik kon de zware dingen die er liggen ook heel gemakkelijk weer van mij af laten glijden. Alsof het geen bodem meer had om op te blijven plakken. Kortom..ik ben zo blij en dankbaar met de opstelling en daarin ook heel erg jouw begeleiding daarin. Zo helder, wijs, puur en betrokken'.

Micha

 'Dankjewel voor de sessie. Nu voel ik meer ruimte in mijn hart! Alle tranen hebben veel teweeggebracht en opgeruimd. Genoeg om een volgende fase in te gaan!'

C.

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl