Individuele opstelling

In afstemming ervaren, helen en doorleven

Individuele begeleiding is op maat gesneden en kan de veiligheid en het vertrouwen geven om nieuwe stappen in je leven te zetten.  Individuele sessies kunnen ook online plaatsvinden. 

Bij een individuele sessie werken we één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties. 

Ook online kan een individuele sessie heel waardevol zijn. We hebben inmiddels ervaren dat we ook online diepere lagen kunnen raken en zicht krijgen op dat wat nodig is.

Daarnaast beschikken we over ruime sessie kamers waar op dit moment ook de 1,5 meter afstand, goed geborgd is.

Voorbij de verhalen ligt een diepere waarheid die gevoeld en ervaren kan worden, zodat er meer ruimte komt om te leven vanuit liefde en jouw essentie. 

Datum

In overleg

Tijd

De gemiddelde duur van een sessie is 1tot 1,5 uur

Begeleiders

Evelien Hogeweg
Mirjam Halkes
Kitty Talsma

Locatie

Af te stemmen in overleg, zowel op locatie als online via Zoom

Kosten

€ 125,-

Ervaringen

'Het voelt voor mij echt een beetje magisch omdat er echt duidelijk iets lijkt te zijn veranderd. In mij en heel goed voelbaar in de relatie met mijn vader. 
Zaterdag ( 1 dag na de opstelling dus) naar mijn vader geweest. Een middag samen. Ik voelde me daarin zoveel lichter en gemakkelijker. Ik kon de zware dingen die er liggen ook heel gemakkelijk weer van mij af laten glijden. Alsof het geen bodem meer had om op te blijven plakken. Kortom..ik ben zo blij en dankbaar met de opstelling en daarin ook heel erg jouw begeleiding daarin. Zo helder, wijs, puur en betrokken'.
Micha (Sessie met Mirjam)

 'Dankjewel voor de sessie. Nu voel ik meer ruimte in mijn hart! Alle tranen hebben veel teweeggebracht en opgeruimd. Genoeg om een volgende fase in te gaan!'
C.(Sessie met Mirjam)

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl