Welopstellingen

Systemische coaching

Verder onderzoeken en verdiepen

Bij Welopstellingen kun je kiezen voor 1 op 1 coaching in een iets langer traject met Joost of Sylvia. Zij ondersteunen je bij het integreren van je ervaringen en het verankeren ervan in je (lichaams)bewustzijn. Ook helpen ze je helderheid te krijgen over verschillende thema's, zowel persoonlijk als werkgerelateerd.

Individueel IoPT-traject (3 sessies) door Sylvia Monten
Een coachtraject aan de hand van IoPT-opstellingen. Je volgt drie sessies in het tempo dat bij jou en het proces past, meestal binnen ongeveer 2,5 maand tot maximaal een half jaar. Dit helpt je integreren en verdiepen op het thema wat in jou en je leven speelt. Uiteraard is dit traject altijd uit te breiden met een tweede traject of een extra sessie. Sylvia is IoPT-facilitator en transformatiecoach, met meer dan 20 jaar coach-ervaring.

De methode
Steeds vaker wordt de impact van vroegkinderlijk en intergenerationeel trauma op ons (collectieve en individuele) functioneren onderkend. IOPT is een systemische methode voor trauma-verwerking. Op een diepgaande en respectvolle manier en met eigen regie kun je onderzoek doen naar de dynamieken in jezelf.

 IoPT wordt ook wel het opstellen van het verlangen, zelf-ontmoeten of de intentie-methode genoemd. Je formuleert als start een intentie voor je onderzoek in één zin. Dat kan een verlangen, vraag, fysieke klacht, patroon wat je wilt veranderen etc. zijn. Daaruit kies je drie woorden waarmee we het onderzoek/de opstelling doen door ze op grondankers een plek in de ruimte te geven. De woorden representeren verschillende delen/’stemmen’ in jou die samen je gedrag en beleving beïnvloeden ten opzichte van je intentie/vraagstuk.  Dat kunnen gezonde delen, oude pijnstukken en overlevingsdelen zijn. Je doet zelf het onderzoek, uiteraard met ondersteuning van de begeleider. Het proces, de inzichten en de heling ontvouwen zich daardoor op jouw tempo. Je hebt overigens geen ervaring nodig en het werkt altijd voor je. Afgesplitste, verstopte of vervormde delen van je ‘zijn’ komen weer in beeld en vrij.  Dit zelfresonantie-werk is helend, verbindend, integrerend, liefdevol en gaat uit van je eigen regie en autonomie.

Datum

In overleg

Tijd

De gemiddelde duur van een sessie is 1tot 1,5 uur. Als je kiest voor een traject dan is de eerste sessie ca 2 uur. 

Locatie

Af te stemmen in overleg, zowel op locatie als online via Zoom

Kosten

va € 125,- per sessie 
IopT va € 150- per sessie  of in een traject van 3 sessies  ad € 415,-  

Sylvia Monten

Sylvia Monten

 'Persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling is wat mij betreft geen luxe maar een levensstijl. Je doet het niet alleen voor jezelf. Als je verantwoordelijkheid neemt voor je rimpelingen en leeft vanuit je hart en levenslust dan wordt de wereld om je heen daar ook altijd beter van. In essentie zijn we allemaal stralende, speelse wezens met het vermogen tot verbinden en liefhebben van onszelf en de ander. En het leven geeft steeds weer een nieuwe kans om dit te mogen ervaren'. Al meer dan 12 jaar begeleidt Sylvia vanuit deze visie retraites, workshops en opstellingen en coacht zij mensen en organisaties. Sylvia is opgeleid door Ien G.M. van der Pol en Vivian Broughton in de IoPT opstellingen.  Ien heeft haar masterclass IoPT overgdragen aan Sylvia, zodat haar gedachtengoed doorgegeven kan worden. Sylvia is ook gecertifeerd opsteller en mindfulness coach. 

'Sylvia maakt met zachtheid en geduld diepe lagen zichtbaar en voelbaar'.

TempImageFT0grE

Joost van Meurs

 Joost werkt ruim 30 jaar als Trainer en Coach, zowel voor particulieren als  in het bedrijfsleven. Ik coach mensen met persoonlijke ontwikkelingsvragen en ik begeleid teams in het effectief samenwerken. Daarbij zoek ik altijd naar de onderstromen, de diepere lagen en achtergronden.Ik help je jouw ervaringen te integreren en helderheid te krijgen over bepaalde thema's.
Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan die mij hierbij ondersteunen. De combinatie van mijn studies Theologie en Bedrijfskunde en Familie- en Organisatieopstellingen gebruik ik regelmatig in mijn manier van kijken naar wat zich aandient. Daarnaast gebruik ik veel van de inzichten die ik als student van de Ridhwanschool van A.H.Almaas heb opgedaan. 

'Mensen ervaren Joost als veilig, oordeelloos compassievol en helder'.

'Je eigen lot dragen maakt sterk') Evelien Hogeweg

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl