Welopstellingen

Opstellingenwerk, eenheidsbewustzijn in de praktijk

Dit boek van Evelien Hogeweg dat in verschillende opleidingen in het Nederland gebruikt wordt, is inmiddels in de 2e druk verschenen. 

De inzichten en ervaringen in  30 jaar als opleider, leraar, trainer en coach komen samen in dit praktisch, verdiepende boek over het opstellingenwerk. Het opstellingenwerk is een vak. Het vraagt kennis van universele wetmatigheden. Het vraagt inzicht in dynamieken en verstrikkingen en het vraagt een aan te leren, innerlijke afstemming. 

Van Evelien

'Het opstellingenwerk heeft me laten zien dat eenheidsbewustzijn te maken heeft met natuurlijke wetmatigheden. Het is normaal, normaal in de zin dat het van het leven zelf is. Het is natuurlijk. We zien en ervaren dat alles met alles samenhangt en dat we onderling onlosmakelijk verbonden zijn. Wat ik mooi vind aan het opstellingenwerk is dat het zichtbaar, tastbaar en voelbaar kan maken waar eenheidsbewustzijn over gaat. Het zou een gemiste kans zijn, wanneer het opstellingenwerk beperkt blijft tot een interessante therapievorm of een methode om organisatiestructuren op te helderen'.

4,8

Lezerswaardering
schaal 1 - 5

'Met het opstellingenwerk genereren we liefde en inzicht'

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl