Boekentips

Voor onze opleidingen hanteren we meestakl een verplichte boekenlijst, maar we geven wel tips en aanraders. De boekentips voor jouw opleiding bij Welopstellingen wordt natuurlijk tijdens de opleiding gedeeld maar je kunt het ook vinden  op de persoonlijke profielpagina van Welopstellingen bij uitgeverij Noorderlicht.  Een overzicht van onze favoriete boeken op professioneel vlak in onze eigen ‘boekenkast’.  Het Noorderlicht biedt een handige alles-in-1-plek om (aanbevolen) boeken te bekijken en te bestellen.  Als je op de pagina van Welopstellingen naar beneden scollt kom je bij de boekenlijsten per opleiding. 

Gratis Bert Hellinger verzamelbundel

Het Noorderlicht heeft een Bert Hellinger verzamelbundel uitgebracht. Dit e-book bevat 48 pagina's uit 4 klassieke Bert Hellinger boeken voor opstellers en (systemisch) coaches. 

Omdat Welopstellingen samenwerkt met Het Noorderlicht kunnen onze (oud)cursisten de bundel gratis aanvragen. Vraag je de verzamelbundel aan bij Het Noorderlicht dan ontvang  je daarna nog een aantal e-mails met interessante content over systemisch werk & opstellingen. Bij één van de mails zit ook nog een leuk cadeau: gratis toegang tot een replay van een Veldwerk workshop naar keuze!

Boek Opstellingenwerk door Evelien

Eenheidsbewustzijn in de praktijk 

Er zijn vele boeken over het opstellingenwerk te vinden. Het boek van Evelien Hogeweg blinkt uit  door de praktische en doorleefde vertaling van dit werk. Niet voor niks wordt dit boek ook in andere opleidingen op de boekenlijst gezet. Dit boek mag niet in jouw boekenkast ontbreken. 

Kosten € 24,50  BTW vrij- Gratis verzending

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl