Welopstellingen
Website doorstromen

DOORSTROMEN

Verdiepen, verbreden, inspireren

Bij Welopstellingen krijg je altijd 250 euro korting als je van de ene naar de andere opleiding doorstroomt. Een langere tijd met elkaar oplopen kan heel helend en behulpzaam zijn, ieder zijn/haar eigen proces, en samen meer zijn. Het community gevoel. Onze verschillende leergangen en opleidingen. Ze zijn mooi te combineren. Zo maak je van jouw interessegebieden, jouw unieke leergang. 

De doorstroomkorting is van toepassing op alle onderstaande opleidingen. Indien je na het voltooien van een van deze studies  doorstroomt naar een andere genoemde opleiding, heb je altijd recht op deze korting als cursist.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. 

Opleiding Systemisch werken

De opleiding systemisch werken bij Welopstellingen  biedt je het fundament onder jouw begeleiderschap. Bezield, zorgvuldig en helder. 

Verdiepingsopleiding Systemisch werken

Vervolgopleiding

De complexiteit en varieteit in de vraagstukken die in het Systemisch Werken voorbij komen neemt toe. Het vraagt om gedegen en doorvoelde interventies  van jou als  begeleider. 

Leergang Transformatiepad

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven? 

Spirituele Leerweg

Je bent al een tijdje op weg met jouw persoonlijke ontwikkeling.
Je krijgt inzichten en oefeningen aangeboden om in een non-duale levenshouding, spiritualiteit in het dagelijks leven te integreren. 

Masterclass IoPT

Niemand kan het trauma van een ander helen, we kunnen alleen onze eigen scherven lijmen. Dat vergt een bijzondere houding van de begeleider en een andere aanpak.

Opleiding Human Design Opstellingen 

FB Opleiding Human Design Opstellingen 2

Unieke opleiding tot Human Design opsteller. Doorvoelde kennis van de combinatie van deze 2 vakgebieden geeft elke begeleider in Human Design de verdieping en verbreding die bijdraagt  aan het leven van jouw unieke design.

'samen meer zijn'

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl