Het team

Bij Welopstellingen hebben we ruim 30 jaar ervaring met het begeleiden en opleiden in het systemisch werken. Alle trainers en begeleiders bij Welopstellingen zijn diepgaand, gedegen en vakmatig geschoold en werken vanuit geÏntegreerde kennis en ervaring. 

Zij weten wat het is om emoties te doorvoelen en verstrikkingen te doorzien. Zij weten ook dat ontwikkeling een doorgaand proces is.

#Samenmeerzijn #waarheidenliefdeleven

TempImagezxm88P

Evelien Hogeweg

Evelien is de oprichter van Welopstellingen. Zij is de hoofddocent van de opleiding Systemisch Werken en de Spirituele Leerweg.  Evelien heeft ruim 35 jaar ervaring met opleiden, trainen en coachen. Zij is veelzijdig geschoold. Ze volgde verschillende opleidingen op het gebied van Familie- en Organisatieopstellingen en deed vele aanvullende workshops in binnen- en buitenland. Ze volgde de 4-jarige opleiding tot trainer/therapeut Emotioneel Lichaamswerk, ze is Counselteacher en Reichiaans lichaamswerktherapeut. Haar leven en werk wordt tevens geïnspireerd door het spirituele werk van de Ridhwanschool van A.H. Almaas. 

Woorden die haar passen zijn: liefde, helderheid, lichtheid, integriteit, zorgvuldigheid, degelijkheid en aanwezig zijn. 'Mijn bezieling is mensen in contact te brengen met wie ze in wezen zijn. 'Ik geniet ervan om mijn inmiddels 35 jaar kennis en ervaring over te dragen'.

Evelien schreef het boek 'Opstellingenwerk, eenheidsbewustzijn in de praktijk'. 

TempImageaT6KZt

Mirjam Halkes

Iedereen heeft een eigen, unieke plek. Voor mij is de plek als opsteller, trainer en begeleider waarachtig en vervullend. Als mede-eigenaar van Welopstellingen geef ik inhoud aan het zichtbaar maken van deze missie.  'Voorbij mijn denkende hoofd, maak ik contact met mijzelf en wordt zichtbaar wat er echt speelt en aanwezig is.  Dat is voor mij de essentie van het systemisch werk'.  De ontdekking van het opstellingenwerk heeft voor mij de reset in mijn leven gebracht waar ik altijd (on)bewust naar onderweg was. Het samenvallen met jezelf in datgene wat je doet, is een bijzonder kado. Het is voor mij een drijfveer geworden om velen te inspireren met dit werk en te helpen helderheid te verkrijgen in patronen, persoonlijke talenten en kwaliteiten of juist ondersteunend te zijn in de moeilijkere fasen in iemands leven.  
'Ik hecht veel waarde aan voortdurende persoonlijke ontwikkeling en al mijn ervaringen daarin neem ik mee om diepere lagen te kunnen raken. Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven als consultant en strategisch beleidsmaker op gebied van duurzaamheid kwaliteitsborging, circulariteit en veiligheid' gewerkt'. 

'Het werk van Mirjam kenmerkt zich door helderwetende precisie, een open hart en passie voor het werken met mensen''.

TempImageTYms06

Kitty Talsma

Kitty verzorgt de oefendagen binnen onze opleiding Systemisch Werken. Tevens begeleidt ze al jaren de Leerwerkgroepen. Kitty is begeleider van gezins- en familieopstellingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in systemisch kijken naar samengestelde gezinnen. 

'Als kind leerde ik om taal te gebruiken als oplossing. Ook later zette ik altijd taal in om tot de kern te komen. Vaak voelde ik echter dat taal niet toereikend was om in de onderliggende laag te komen. Mensen zitten vaak zo vast in hun verhaal. In een opstelling valt dat verhaal weg; de representant kent het immers niet. Er toont zich waar het werkelijk om gaat. En dan kan er een helende beweging in gang gebracht worden. Om dat proces te mogen begeleiden, vind ik het mooiste dat er is'.

Kitty volgde diverse opleidingen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de Basisopleiding Systemisch Werken, Practitioner Transactionele Analyse en IMC Intuïtief Coachen. Zij verdiepte haar systemische kennis, met o.a. de Specialisatie kinderopstellingen van Ingrid Dijkstra en de opleiding Opvoedopstellingen van Marianne Langemeijer. Op het pad van persoonlijke ontwikkeling heeft Kitty vele bestemmingen aangedaan. De inzichten en ervaringen van deze reis zitten vervlochten in haar begeleiderschap.

'Het werk van Kitty kenmerkt zich door geduldige nauwgezetheid, liefdevolle aanwezigheid en kennis van zaken'

TempImageFT0grE

Joost van Meurs

 Joost werkt ruim 30 jaar als Trainer en Coach, zowel voor particulieren als  in het bedrijfsleven. Ik coach mensen met persoonlijke ontwikkelingsvragen en ik begeleid teams in het effectief samenwerken. Daarbij zoek ik altijd naar de onderstromen, de diepere lagen en achtergronden.Ik help je jouw ervaringen te integreren en helderheid te krijgen over bepaalde thema's.
Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan die mij hierbij ondersteunen. De combinatie van mijn studies Theologie en Bedrijfskunde en Familie- en Organisatieopstellingen gebruik ik regelmatig in mijn manier van kijken naar wat zich aandient. Daarnaast gebruik ik veel van de inzichten die ik als student van de Ridhwanschool van A.H.Almaas heb opgedaan. 

Mensen ervaren Joost als veilig, oordeelloos compassievol en helder. 

TempImageTimy0w

Sylvia Monten

 'Persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling is wat mij betreft geen luxe maar een levensstijl. Je doet het niet alleen voor jezelf. Als je verantwoordelijkheid neemt voor je rimpelingen en leeft vanuit je hart en levenslust dan wordt de wereld om je heen daar ook altijd beter van. In essentie zijn we allemaal stralende, speelse wezens met het vermogen tot verbinden en liefhebben van onszelf en de ander. En het leven geeft steeds weer een nieuwe kans om dit te mogen ervaren'. Al meer dan 12 jaar begeleidt Sylvia vanuit deze visie retraites, workshops en opstellingen en coacht zij mensen en organisaties. Sylvia is opgeleid door Ien G.M. van der Pol en Vivian Broughton in de IoPT opstellingen.  Ien heeft haar masterclass IoPT overgdragen aan Sylvia, zodat haar gedachtengoed doorgegeven kan worden. Sylvia is ook gecertifeerd opsteller en mindfulness coach. 

IMG 8470

Maartje de Wit

Wel op school! Alle activiteiten rondom het wordt verzorgd door Maartje de Wit. Zij heeft 20 jaar ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, leidinggevende en coach. Een Systemische kijk op onderwijs, de bijscholing systemisch begeleiden in het onderwijs, onderwijsopstellingen en zij is beschikbaar voor 1 op 1 coaching bij onderwijsvraagstukken. Ze heeft bij Welopstellingen de opleiding systemisch werken gevolgd en heeft bijscholingen gevolgd op het gebied van onderwijs, organisatie, pedagogiek en groepsdynamiek. Ze verzorgt trainingen op het gebied van pedagogiek, groepsdynamiek, klassenmanagement en systemisch werken. Als coach begeleidt zij startende en ervaren leerkrachten. Met behulp van opstellingen en een systemische bril helpt zij leerkrachten en groepen om verstrikkingen zichtbaar te maken en de balans te herstellen.

IMG 2034

Luc Gillet - Support

 Ik sta op mijn plek als ik creëer, mooie dingen maak, onderneem en faciliteer. Een goede vormgeving, oplossingen en het doorvoeren van innovaties zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is wat ik doe voor en samen met Welopstellingen. Ik ben zelf al jong geinteresseerd geraakt in persoonlijke ontwikkeling. Avatar, systemisch werk, NLP, maar vooral de Quantum Fysica hebben mij geholpen om steeds vrijer te gaan bewegen en denken. Luc verzorgt de marketing en communicatie,  zorgt voor bedding en ondersteunt het team met wat nodig is. 

IMG 9797

Fanny Kok

Mijn richtingaanwijzers voor het leven van een zinvol en mooi leven zijn: 'echte verbinding vanuit een liefdevol stromend hart, bewustzijn, zingeving, puurheid, ontdekken, creativiteit, persoonlijk blijven ontwikkelen en daarbij aankijken wat gezien wil worden en vertrouwen op mijn gevoel en op mijn pad'. Fanny is gecertificeerd opsteller en begeleider van traumaprocessen (vroegkinderlijk- en intergenerationeel)waarbij zij onder andere gebruik maakt van ACT (Acceptance and committment therapy) en IoPT. Haar therapeutische achtergrond ondersteunt om trauma processen te begeleiden. Fanny geeft  samen met Sylvia de masterclass IoPT en begeleidt in de leergang Transformatiepad en de Spirituele Leerweg.

'Wij fixen niet vanuit ego, we ondersteunen heling op zielsniveau'

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl