Het team

Bij Welopstellingen hebben we ruim 30 jaar ervaring met het begeleiden en opleiden in het systemisch werken. Alle trainers en begeleiders bij Welopstellingen zijn diepgaand, gedegen en vakmatig geschoold en werken vanuit geÏntegreerde kennis en ervaring. 

Zij weten wat het is om emoties te doorvoelen en verstrikkingen te doorzien. Zij weten ook dat ontwikkeling een doorgaand proces is.

#Samen meer zijn.

Evelien Hogeweg

Evelien is de oprichter van Welopstellingen en hoofddocent van de opleiding Systemisch Werken en van de vervolgopleiding Systemisch Werken.  Zij geeft (familie)opstellingendagen. Het begeleiden van essentieopstellingen is een van haar specialiteiten en dit verzorgt zij in verschillende trainingen. Evelien heeft ruim 30 jaar ervaring met opleiden, trainen en coachen. Zij is veelzijdig geschoold. Ze volgde verschillende opleidingen op het gebied van Familie- en Organisatieopstellingen en deed vele aanvullende workshops in binnen- en buitenland. Ze volgde de 4-jarige opleiding tot trainer/therapeut Emotioneel Lichaamswerk, ze is Counselteacher en Reichiaans lichaamswerktherapeut. Haar leven en werk wordt tevens geïnspireerd door het spirituele werk van de Ridhwanschool van A.H. Almaas.

Woorden die haar passen zijn: liefde, helderheid, lichtheid, integriteit, zorgvuldigheid, degelijkheid en aanwezig zijn. 'Mijn bezieling is mensen in contact te brengen met wie ze in wezen zijn. Ik geniet ervan om mijn inmiddels ruim 30 jaar kennis en ervaring over te dragen'.

Evelien schreef het boek 'Opstellingenwerk, eenheidsbewustzijn in de praktijk'. 

Mirjam Halkes

Iedereen heeft een eigen, unieke plek. Voor mij is de plek als opsteller, trainer en begeleider waarachtig en vervullend. Als mede-eigenaar van Welopstellingen geef ik inhoud aan het zichtbaar maken van deze missie.  'Voorbij mijn denkende hoofd, maak ik contact met mijzelf en wordt zichtbaar wat er echt speelt en aanwezig is.  Dat is voor mij de essentie van het systemisch werk'.  De ontdekking van het opstellingenwerk heeft voor mij de reset in mijn leven gebracht waar ik altijd (on)bewust naar onderweg was. Het samenvallen met jezelf in datgene wat je doet, is een bijzonder kado. Het is een persoonlijke missie geworden om velen te inspireren met dit werk en te helpen helderheid te verkrijgen in patronen, persoonlijke talenten en kwaliteiten of juist ondersteunend te zijn in de moeilijkere fasen in iemands leven. 

'Ik hecht veel waarde aan voortdurende persoonlijke ontwikkeling en al mijn ervaringen daarin neem ik mee om diepere lagen te kunnen raken. Ik heb ruim 20 jaar in het bedrijfsleven als consultant en strategisch beleidsmaker op gebied van duurzaamheid kwaliteitsborging, circulariteit en veiligheid' gewerkt. 

'Het werk van Mirjam kenmerkt zich door helderwetende precisie, een open hart en passie voor het werken met mensen'

Kitty Talsma

Kitty verzorgt de oefendagen binnen onze opleiding Systemisch Werken. Tevens begeleidt ze al jaren de Leerwerkgroepen. Kitty is begeleider van gezins- en familieopstellingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in systemisch kijken naar samengestelde gezinnen. 

'Als kind leerde ik om taal te gebruiken als oplossing. Ook later zette ik altijd taal in om tot de kern te komen. Vaak voelde ik echter dat taal niet toereikend was om in de onderliggende laag te komen. Mensen zitten vaak zo vast in hun verhaal. In een opstelling valt dat verhaal weg; de representant kent het immers niet. Er toont zich waar het werkelijk om gaat. En dan kan er een helende beweging in gang gebracht worden. Om dat proces te mogen begeleiden, vind ik het mooiste dat er is'.

Kitty volgde diverse opleidingen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de Basisopleiding Systemisch Werken, Practitioner Transactionele Analyse en IMC Intuïtief Coachen. Zij verdiepte haar systemische kennis, met o.a. de Specialisatie kinderopstellingen van Ingrid Dijkstra en de opleiding Opvoedopstellingen van Marianne Langemeijer. Op het pad van persoonlijke ontwikkeling heeft Kitty vele bestemmingen aangedaan. De inzichten en ervaringen van deze reis zitten vervlochten in haar begeleiderschap.

'Het werk van Kitty kenmerkt zich door geduldige nauwgezetheid, liefdevolle aanwezigheid en kennis van zaken'

Joost van Meurs

 Joost werkt ruim 30 jaar als Trainer en Coach voornamelijk in het bedrijfsleven. Ik begeleid teams in het effectief samenwerken en ik coach mensen met persoonlijke ontwikkelingsvragen. Daarbij zoek ik altijd naar de onderstromen, de diepere lagen en achtergronden. Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan die mij hierbij ondersteunen. De combinatie van mijn studies Theologie en Bedrijfskunde en Familie- en Organisatieopstellingen gebruik ik regelmatig in mijn manier van kijken naar wat zich aandient. Daarnaast gebruik ik veel van de inzichten die ik als student van de Ridhwanschool van A.H.Almaas heb opgedaan. 
En ik ben geschoold als Shiatsu massage therapeut.

Bij Welopstellingen ben ik inzetbaar voor het begeleiden van teams en individuele coaching. Samen met Mirjam Halkes bieden we organisatieopstellingen en trainingen aan voor het bedrijfsleven. Vanuit de Shiatsu massage bied ik lichaamsgerichte sessies aan die je meer in contact met je lijf en je voelen kunnen brengen. 

Samenwerkingspartners

Omdat we samen meer zijn

Sylvia Monten

Groeicirkel

Persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling is wat mij betreft geen luxe maar een levensstijl. Je doet het niet alleen voor jezelf. Als je verantwoordelijkheid neemt voor je rimpelingen en leeft vanuit je hart en levenslust dan wordt de wereld om je heen daar ook altijd beter van. In essentie zijn we allemaal stralende, speelse wezens met het vermogen tot verbinden en liefhebben van onszelf en de ander. En het leven geeft steeds weer een nieuwe kans om dit te mogen ervaren. Al meer dan 12 jaar geef ik vanuit deze visie retraites, workshops en opstellingen en coach ik mensen en organisaties. 

'Wij fixen niet vanuit ego, we ondersteunen heling op zielsniveau'

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl