Welopstellingen
Stovestraat 25
IMG 1179

Welopstellingen - Stovestraat 25

Via de trainers heb je de praktische informatie over jouw opstelling, training of opleiding ontvangen. Hier kun je alle tips rondom de route, parkeren en meer nog eens nalezen.  Er is per ruimte een bel aanwezig. Als je niet weet in welke ruimte je moet zijn, druk dan gewoon op  'Samen' dit is ook de algemene bel. 

Openbaar vervoer

Amersfoort Centraal op slot alles wat je wil weten over de spoorwerkzaamheden deze zomer   indebuurt Amersfoort

Het is ongeveer 15 à 20 min. lopen vanaf het station.

Vanaf NS-station Amersfoort richting Centrum lopen, dit is vanuit de hoofdingang linksaf. Rechtsaf de Snouckaertlaan in en aan het eind linksaf de Utrechtseweg op. Dit laatste is maar een heel klein stukje. De Stadsring oversteken en de Utrechtsestraat in. Je komt langs de HEMA en andere winkels. Doorlopen tot een pleintje, dit is de Varkensmarkt. Schuin rechtdoor lopen de Langestraat in. Rechtsaf de Korte Gracht in, einde links de Muurhuizen in.Doorlopen tot nr. 42 aan de linkerkant. Hierna direct links is de Stovestraat. Ingang aan je linkerhand.  

Parkeertips

Scherm­afbeelding 2024 07 09 om 15.08.09

Het centrum van Amersfoort is autoluw en er zijn hoge boetes als je toch doorrijdt en geflitst wordt. Let echt goed op de borden!

Gratis parkeren: oa aan de Columbusweg of in de Paulus Potterstraat. Klik hier voor de actuele parkeersituatie in Amersfoort. Houdt rekening met een looptijd naar Welopstellingen van ca 15 minuten.

Betaald parkeren: Koestraat of Beestenmarkt 

Een laatste tip Centrum garage Mondriaan: Wel van tevoren reserveren, gebruik deze link! Een hele dag parkeren voor 7,50.

Fiets

IMG 6285

Je kunt jouw fiets aan de voorzijde van het pand stallen in de rekken.

Er is een bewaakte fietsenstalling op 2 minuten loopafstand, op de Kamperbinnenpoort, Muurhuizen 92. Klik hier voor meer informatie.

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl