WeLopstellingen

Waarheid en Liefde

Team- en organisatieopstellingen

Verander van perspectief en je kunt een andere werkelijkheid of waarheid ervaren

Trainer: Mirjam Halkes en team
Kosten: op aanvraag | contact: info AT welopstellingen DOT nl

Laat jouw collega’s eens de transformerende kracht ervaren van het opstellingenwerk óf verdiep samen een thema of vraag. Gun jouw team zo’n krachtige, verbindende ervaring!

De kracht van het opstellingenwerk voor teams of organisaties is groot. Ook in teams en organisaties spelen soms zaken onder de oppervlakte die van invloed kunnen zijn op succes, welzijn, resultaten of taakuitvoering. In team- of organisatieopstellingen maken we met elkaar zichtbaar wat (nog) niet gezien is, zodat een verandering of een volgende stap mogelijk wordt.

We stemmen graag af wat de mogelijkheden zijn en komen met een voorstel voor een inspirerende dag of dagdeel. We werken met onafhankelijke representanten, zodat de zuiverheid van de waarnemingen geborgd is. Naast de opstelling, bieden we ook ruimte aan de individuele rollen en bijdragen van de verschillende teamleden. We werken in een groepen van minimaal 6 personen om het ervaringsaspect goed te kunnen neerzetten. 

Op onze locatie in de mooie binnenstad van Amersfoort neem je jouw team mee in een ervaring die nieuwe inzichten en inspiratie geeft. Als je blijft doen wat je altijd doet, zijn de resultaten hetzelfde. Stap met elkaar uit de comfortzone en bekijk in een veilige omgeving wat nieuwe mogelijkheden zijn.

Recensie Zorginstelling

'Graag laat ik jullie weten dat ons team de ochtend heel fijn gevonden heeft. Leerzaam en inzichtgevend. Ook leerzaam over het opstellingenwerk voor wie het nog niet echt kende. Ik zelf vond het ook een heerlijke ochtend en ben blij dat het zo goed uitgepakt heeft. Compliment aan de mooie begeleiding van jullie'.

Back to Top