Leergang Transformatiepad

Waarheid en liefde leven!

We zitten in een collectieve bewustzijnsverandering. Ben je bereid om het met jezelf aan te gaan, om een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling te zetten?  Je weg vinden in donkere en lichte momenten. Je bent welkom met alles wat er is. Je verlangt naar echtheid, waarheid en (zelf-)liefde en zicht op wat je hier te doen hebt.

Waar wil jij je energie, tijd, handen en hart aan geven?

 'Ik ben bereid om het niet meer buiten mezelf te zoeken, maar in mezelf. De beweging van buiten naar binnen is ingezet.  Ik neem verantwoordelijkheid voor waar ik ook verantwoordelijk voor ben'. 

We lopen ons levenspad en komen van alles tegen. In de leergang Transformatiepad onderzoeken we belangrijke levensaspecten.  Klik hier voor informatie per blok.

Wat gaan we doen?
We gebruiken verschillende werkvormen, waarbij het systemisch werk de basis vormt; opstellingen, zacht lichaamswerk, inquiries, mediatie en visualisatie, creatieve werkmethoden. We doen de uitnodiging om thuis de thema’s te integreren door oefeningen, individueel of in tweetallen. Er is een goede balans tussen theorie en ervaren,tussen leren, inspiratie opdoen en jouw eigen proces.
6 Blokken van 2 aaneengesloten dagen, in totaal 24 dagdelen van 10 -17 uur.  
 
Wat bieden wij?
Een levendig onderzoek. Wij bieden het kader, een doorleefde professionaliteit en liefdevolle, veilige bedding waarin alles van jou er mag zijn omdat het er al is. Je ontmoet gelijkgestemden op het pad van bewust leven.
 
Voor wie?
Voor iedereen die de uitnodiging voelt om in een leertraject met zichzelf te zijn. Dieper te verkennen, geïnspireerd te raken, te voelen, te weten, een volgende stap te zetten. Het maakt niet uit of je al veel of weinig hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, iedereen start precies daar waar je nu bent.

Datum

1/2 oktober, 12/13 november, 10/11 december, 21/22 januari, 25/26 februari, 18/19 maart

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Mirjam Halkes, Sylvia Monten, Evelien Hogeweg en assistenten

Deelnemers

Maximaal 16

Locatie

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

Kosten

 1750,- ( als de werkgever betaalt 2750,-)

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl