Leergang Transformatiepad

Waarheid en liefde leven!

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen is een eerstvolgende stap in transformatie. In contact komen met jouw essentie, authenticiteit, je (ware) natuur. Ontwikkelen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven? 

 Voor wie?
Deze leergang past als je jezelf en dit ‘mens-zijn’ dieper wil leren kennen en ervaren. Als je bereid bent om naar jezelf te kijken en daar jouw antwoorden en kracht te vinden. Het maakt niet uit of je al veel of weinig ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, je start precies daar waar je nu bent. Voel je welkom met alles wat er is.


Wat kan je verwachten?
Een levendige, ervaringsgerichte ontdekkingsreis vanuit systemisch perspectief langs vele aspecten van ons mens- en bewustzijn. Je gaat inzicht, heling, inspiratie, zelfkennis, innerlijke wijsheid en kracht opdoen. Klik hier voor het programma per blok.
 
Je werkt aan de hand van persoonlijke doelen en verlangens die steeds meer vorm en richting krijgen. We gebruiken het systemisch werk als basis voor de het onderzoek, maar ook werkvormen als lichaamswerk, inquiries, meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen. Er is een mooie balans tussen theorie, ervaren, inspiratie opdoen en je eigen proces. Je ontmoet gelijkgestemden op het pad van bewuster leven.

Datum

2022: 27/28 mei, 1/2 juli, 9/10 september, 7/8 oktober, 4/5 november, 2/3 december

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Hoofdtrainers: Mirjam Halkes, Sylvia Monten en assistenten. In een aantal blokken is ook Evelien Hogeweg aanwezig.

Deelnemers

Maximaal 14

Locatie

Welopstellingen
 Amersfoort

Kosten

 1750,- ( als de werkgever betaalt 2750,-), betalingsregeling mogelijk

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 JE Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl