Welopstellingen
Website online heling Website M online workshop heling

Heling, een natuurlijke beweging van het leven

Online workshop

Heling of healing is een term die iedereen te pas en te onpas gebruikt in de wereld van opstellingen en bewustzijnsgroei. Maar wat is heling eigenlijk? Is daar een eenduidig antwoord op te geven? Want achter het woord heling gaat een hele wereld schuil waarin veel te ontdekken is.

In deze workshop nemen we je daarom mee de diepte in en vinden we samen antwoorden op vragen als:

  • Wanneer is opnieuw voelen hertraumatiserend en wanneer is er sprake van heling?
  • Hoe herkennen we de verschillende fases van heling?
  • Hoe kom je (weer) in contact met de essentie achter het trauma?
  • Wat kunnen we met opstellingen op het gebied van trauma en heling?

In deze workshop delen Evelien en Mirjam hun kennis en wijsheid met jou, om jou deze natuurlijke beweging van het leven te leren. Ontdek de vele kanten van trauma en heling en leer methodes om er voor jezelf en als systemisch coach of opsteller mee te werken.

Wat gaan we doen?
Deze workshop gaat over: van trauma naar heling. In het plenaire deel wordt de theorie achter de onderwerpen trauma en heling behandeld. We onderzoeken hoe je in contact komt met de essentie achter het trauma. Hoe het zich toont in opstellingen en welke verschillende oplossingsrichtingen (van trauma naar heling) er zijn. Er wordt natuurlijk geoefend in plenaire groepsoefeningen en ervaringsoefeningen in breakout-rooms in kleine groepjes. 

Voor wie?
Deze workshop is aan te raden als je als professional aan de slag wil met dit thema om zo je cliënten en coachees verder te helpen. Ook als het thema trauma is in jouw leven aanwezig is en je meer wil ontdekken in de natuurlijke weg naar heling, is deze workshop waardevol.

Reserveer je plek via Uitgeverij Noorderlicht
Je krijgt na afronding van je betaling een bevestigingsmail met daarin het overzicht van je aankoop. Toegang tot je account in de leeromgeving
Je krijgt na betaling ook een e-mail met inloggegevens tot je account op de online leeromgeving op hetnoorderlicht.com. In deze leeromgeving staat de informatie over de workshop en hierin plaatsen we later de replay van de workshop. Deze kun je een jaar lang terugkijken. 

Tijd

19.30 - 21.00

Begeleiders

Evelien Hogeweg
Mirjam Halkes

Deelnemers

nvt

Locatie

Online

Kosten

€ 85, -  plus een boek

Heling een natuurlijke beweging van het leven

Agenda

'Heling is de herinnering aan, en de hereniging met heelheid'

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl