Welopstellingen
Website Opleiding Human Design Opstellingen Website M online workshop HD

Human Design Opstellingen, deel 2

Opstellingen en Human Design online

Deze online vervolgworkshop Human Design Opstellingen combineert op een unieke wijze jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk. Deze workshop is een vervolg op de eerste workshop Human Design van 27 maart 2024. De nadruk in deze vervolg workshop ligt op ervaren en het doen van kleine opstellingen waarbij we gebruikmaken van break-out rooms. We verwachten van jou als deelnemer basiskennis van opstellingenwerk en human design.

Human design en opstellingenwerk
De combinatie van het opstellingenwerk en human design is sterk in ontwikkeling. Wat draagt een opstelling bij aan jouw human design experiment? Daar gaat het in deze workshop over. Zelf ervaren en proeven. We staan ook kort stil bij de universele systemische wetmatigheden en hoe die doorwerken in een human design opstelling. 

Wat gaan we doen?
We gaan vooral met elkaar ervaren. We doen twee opstellingen en zullen hierbij gebruik maken van de break-out rooms. De deelnemers representeren dan voor elkaar. We gaan onderzoeken of er een effect is op jouw design vanuit het familiesysteem. De tweede opstelling is een onderzoek naar meer kunnen aannemen van jouw autoriteit.

Voor wie?
De workshop is voor iedereen met (basis)kennis van het systemisch opstellingenwerk. Je bent ook al bekend met de basisprincipes van human design. Je kent jouw type, strategie en autoriteit en hebt enige ervaring met representeren. De opstellingen die we gaan doen (in break-out rooms) dragen bij aan het doorvoelen van jouw unieke design en geven een voorproefje op de mogelijkheden van de combinatie human design en systemisch werk. Het is van belang dat je jouw persoonlijke bodychart uitgeprint bij de hand hebt tijdens de workshop.

Reserveer je plek via Uitgeverij Noorderlicht
Je krijgt na afronding van je betaling een bevestigingsmail met daarin het overzicht van je aankoop. Toegang tot je account in de leeromgeving
Je krijgt na betaling ook een e-mail met inloggegevens tot je account op de online leeromgeving op hetnoorderlicht.com. In deze leeromgeving staat de informatie over de workshop en hierin plaatsen we later de replay van de workshop. Deze kun je een jaar lang terugkijken. 

Tijd

19.30 - 21.30

Begeleiders

Mirjam Halkes
Cecile Kremer

Deelnemers

nvt

Locatie

Online

Kosten

Deze losse workshop kost €99 incl. 21% btw (je krijgt hierbij 1 gratis boek). Vroegboekprijs van €85 incl 21% BTW geldig tot  en met 1 augustus 2024.

Afbeelding

Agenda

Online Workshop Human Design Opstellingen , deel 2

19 september 2024

 van 19.30 - 21.30 uur

Wat draagt een opstelling bij aan jouw human design experiment? Zelf ervaren tijdens twee opstellingen in kleine groepjes in break-out rooms.

‘Living your design is what the knowledge of human design is all about.
It’s the experiment of transforming your life decision by decision’
– Ra Uhu Ru

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl