Welopstellingen
Website online HD Website M online workshop HD

Human Design Opstellingen 

Online workshop

De Online workshop Human Design Opstellingen combineert op een unieke wijze jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk. 

Wat is human design?
Human design is een prachtig instrument om je de persoon te laten zien die je in essentie bent. De combinatie van jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats bevat informatie die jouw unieke human design blauwdruk weergeeft

Uit jouw persoonlijke blauwdruk kan je heel veel aflezen. Wat zijn bijvoorbeeld jouw kwaliteiten, hoe werkt jouw energiehuishouding, hoe maak jij keuzes en waar ben jij geneigd om af te dwalen van wie je werkelijk bent. Je krijgt inzicht in hoe jij leert en hoe je informatie verwerkt, waar jij nog lessen te leren hebt op je levenspad en wat jij nodig hebt om nog meer te kunnen floreren in jouw leven.

Wat gaan we doen?
In deze workshop maken we een reis door jouw persoonlijke human design blauwdruk. Theorie en kleine opstellingen wisselen elkaar af. Inzicht in jouw blauwdruk biedt handvatten om zelf verder te experimenteren op jouw weg om steeds meer jouw eigen unieke human design te leven.

Jouw human design chart laten maken
Heb je nog geen eigen human design chart? Maak dan gebruik van deze gratis tool van School of Human Design. Vul jouw geboortedatum en geboorteplaats in en het exacte tijdstip van geboorte! Weet je die niet? Dan kun je die opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Dat duurt meestal vijf werkdagen, er zijn vaak wel kosten aan verbonden, ongeveer €15. De exacte geboortetijd is echt noodzakelijk voor een accuraat humandesign chart.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn of haar human design wil leren doorgronden en wil ervaren hoe opstellingenwerkverdiepend kan werken om je unieke design te doorvoelen. Als je al veel weet over human design is het theoriegedeelte misschien iets minder interessant. Maar de opstelling van je eigen design en de aanvullende oefeningen die we doen dragen sterk bij aan het op een diep niveau ervaren van jouw unieke human design.

Op een unieke manier ervaar je hoe krachtig de combinatie van human design en opstellingenwerk is. Je leert wat human design in de basis is, hoe je je persoonlijke blauwdruk kunt lezen en hoe je met vertrouwen een begin maakt om je design meer en meer te gaan leven.

Reserveer je plek via Uitgeverij Noorderlicht
Je krijgt na afronding van je betaling een bevestigingsmail met daarin het overzicht van je aankoop. Toegang tot je account in de leeromgeving
Je krijgt na betaling ook een e-mail met inloggegevens tot je account op de online leeromgeving op hetnoorderlicht.com. In deze leeromgeving staat de informatie over de workshop en hierin plaatsen we later de replay van de workshop. Deze kun je een jaar lang terugkijken. 

Tijd

19.30 - 21.30

Begeleiders

Mirjam Halkes
Cecile Kremer

Deelnemers

nvt

Locatie

Online

Kosten

Vroegboekkorting tot 13 maart € 85, -  plus een boek

Afbeelding

Agenda

Online Workshop Human Design Opstellingen

27 maart 2024

 van 19.30 - 21.30 uur

Je leert wat human design in de basis is, hoe je je persoonlijke blauwdruk beter kunt lezen via een opstelling en hoe je met vertrouwen een begin maakt om je design meer en meer te gaan leven.

‘Human Design opens the door to the potential of self-love,
a love of life and the love of others through understanding’
– Ra Uhu Ru

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl