Welopstellingen

Online workshop Individuele opstellingen  

Ervaar de rijkdom van de individuele opstellingen met deze 2 workshops

Een wereld van mogelijkheden!
Je hebt de kracht van een individuele opstelling al ervaren, maar wil graag jouw kennis en de rijke wereld aan mogelijkheden nog verder ontdekken. In dit tweeluik maak je kennis met inspirerende vormen van individuele opstellingen zoals o.a. de negenvelden-opstelling, tafelopstellingen, werken met een tijdlijn, grondankers en visualisaties.

Wat is een individuele opstelling?

Bij een individuele opstelling werkt de begeleider één op één met zijn of haar client, eventueel met grondankers, poppetjes of visualisaties. Bij een individuele opstelling is het zichtbaar maken en aannemen van de waarheid, vaak al genoeg om dingen in beweging te krijgen. Ook in het belang van het proces is het vaak voldoende om ‘één volgende stap’ te kunnen maken. Hierbij kan (een relevant gedeelte van) het familiesysteem worden opgesteld of er wordt bijvoorbeeld gewerkt met thema’s, kwaliteiten of eigenschappen.

Wat gaan we doen? 
In deze praktische workshops gaan we vooral veel aan de slag met diverse oefenformats. Theorie en oefenen wisselen elkaar af. Na de uitleg van een werkvorm, oefenen we in break out rooms en is er ruimte voor vragen. We gaan in op de do’s and dont’s bij het online individueel werken, de innerlijke houding, materialen en interventies. 

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor iedere (systemische) coach, opsteller en of professional die wil ervaren hoe individuele opstellingen verdiepend kunnen werken. Je hebt al enige ervaring met het Systemisch werken en opstellingen en je wil meer ‘meters maken’ en je laten inspireren.

Reserveer je plek via Uitgeverij Noorderlicht
Je krijgt na afronding van je betaling een bevestigingsmail met daarin het overzicht van je aankoop. Toegang tot je account in de leeromgeving
Je krijgt na betaling ook een e-mail met inloggegevens tot je account op de online leeromgeving op hetnoorderlicht.com. In deze leeromgeving staat de informatie over de workshop en hierin plaatsen we later de replay van de workshop. Deze kun je een jaar lang terugkijken. 

Tijd

19.30 - 21.00

Begeleiders

Mirjam Halkes
Michiel van der Ham 

Deelnemers

nvt

Locatie

Online

Kosten

De serie van twee workshops kost samen €175,-  en 2 gratis boeken. Tot 1 april 2024 geldt een vroegboekprijs van €160,- 

Online workshop individuele opstellingen

Workshop Deel 1

IMG 1893
  • Introductie
  • Materialen
  • Innerlijke houding
  • Do’s en don’ts online begeleiden
  • Uitleg rotatie-opstelling + oefenen
  • Ruimte voor vragen

Workshop Deel 2

IMG 2780
  • Visualisatie
  • Mogelijke interventies
  • Uitleg werkvorm negenvelden-opstellingen + oefenen
  • Ruimte voor vragen

Agenda

'Op een logische en praktische manier ervaar je hoe krachtig en verdiepend
individuele opstellingen werken in coaching en begeleiding van je klanten'

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl