Systemische retreates

Leef je mooiste leven!

Een systemisch retraite is een paar dagen ontspannen, verdiepen en groeien, op een prachtige plek in Drenthe. Heerlijke betekenisvolle dagen om jezelf kado te doen. Om op te laden en te genieten van de moeiteloze flow van waarheid en liefde die opstellingen altijd brengen.

Je kunt je vragen en thema’s onderzoeken en rust en ruimte ervaren door de helderheid die je dat geeft. 
Er is ook alle ruimte voor verstilling, reflectie, voelen en weer ontdekken wat voor jou wezenlijk is in je leven. Even tijd voor jezelf. Naast systemische werkvormen maken we gebruik van meditatie, inquiries, beweging, teksten en muziek. Geschikt voor mensen zonder ervaring met systemisch werk of opstellingen. 

 Om een stap te zetten in loslaten wat niet meer bij je past, naar lichter leven en authentieker jezelf zijn. Een retraite is een veilige, liefdevolle bedding om te gaan luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam en ziel.

Samenwerking met Groeicirkel
Voor de systemische retraites werken Welopstellingen en Groeicirkel samen.  Op deze manier kunnen we meer mensen bereiken en inspireren. We hebben ook elke retraite een kok mee die (h)eerlijke, vegetarische maaltijden kookt voor ons.

Data

  • Winterretraite 20 tm 22 december 2021

Tijd

Maandag 15.3o uur tm woensdag 16 uur voor de winterretraite

Deelnemers

Maximaal 12

Locatie

Het Meeuwenveen te Havelte

Kosten

Winterretraite: € 445,- obv eenpersoonskamer, Kom je samen  €400,- pp.

Ervaringen deelnemers

'Wat een bijzonder weekend hebben we gehad. 
Prachtig om te zien hoe mooi iedereen in wezen is en hoe dat zichtbaar wordt als alles gezien mag worden. Jullie weten een setting te creëren waarin dat mogelijk wordt gemaakt, naar mijn idee vooral doordat jullie jezelf zijn. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe moeiteloos je een onbekende kunt representeren als je je denkhoofd aan de kant zet en ook hoe gemakkelijk je een (zo goed als) onbekende accepteert als representant van iets of iemand die dicht bij je staat. Niet helemaal nieuw voor me en toch opnieuw weer bijzonder'.
Hanneke, 
 retraite Augustus 2020

'Het galmt nog even na vandaag, en daar genieten we van.
Nogmaals dank voor jullie zijn, Sylvia en Mirjam. De gemoedelijkheid en zorg die jouw daadkracht omhulde was fijn Sylvia, en Mirjam jouw eerlijkheid en vakkundigheid werden omhuld door humor……waren zo mooi. En ook het niet meteen verbinden, waar ik in het begin even aan moest wennen was en is goed. Het was fijn voor mij als onderzoeker of alles willen snappen-persoon. Dat  er nu vanuit de zielsstem of intuïtie, of het diepe weten werd gewerkt, en de ratio alleen als dienaar mocht fungeren was lavend'.
Wilco, retraite december 2019

'Ik heb mogen ervaren hoe bijzonder het systemisch werk is, en ik heb echt een oud stuk 'opgeruimd' voor mijn gevoel, ik voel me dan ook 10 keer lichter!
Ook was het een veilige omgeving om dit te kunnen doen en je kwetsbare kant te kunnen tonen. Er was heel veel liefde omdat je met elkaar echt op zielsniveau werkt. Heel mooi om te ervaren. Ik kan hier nog lang mee voort, het heeft me zeker goed gedaan. Bedankt voor jullie liefdevolle en vakkundige begeleiding.
Cynthia, 
retraite juli 2020

'Wat was het een geweldig mooi weekend! Inspirerend, verbindend, rust, vertrouwen geven en voelen. De begeleiding van Sylvia en Mirjam kwam recht uit hun hart en was warm, zacht en heel prettig leidend. Iedereen enorm bedankt, ik heb durven en kunnen loslaten Wat was het een geweldig mooi weekend! Inspirerend, verbindend, rust, vertrouwen geven en voelen. De begeleiding van Sylvia en Mirjam kwam recht uit hun hart en was warm, zacht en heel prettig leidend. Iedereen enorm bedankt, ik heb durven en kunnen loslaten'.
Annemieke, retraite december 2019

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl