Welopstellingen
Template Verdiepingsmoduele Human Design opstellingen deel 3 1 Website banner Template Verdiepingsmoduele Human Design opstellingen deel 3 2 Website M

Verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen, deel 3

Diepere lagen doorvoelen en verder gaan in jouw experiment

Tijdens de workshop Human Design Opstellingen duik je dieper in jouw unieke design. Met de Human Design matten en diverse opstellingsmethoden verkennen we jouw persoonlijke blauwdruk steeds dieper. 

Persoonlijkheid versus design, bewust en onbewust
Wat betekent dit eigenlijk? Hoe voelt het in jouw lijf?  Hoe bewust is bewust en hoe onbewust is onbewust. Wat wil zich hierin in het moment aan jou tonen? 

Centra, gedefinieerd versus ongedefineerd
In een chart heb je verschillende centers, deze functioneren als energieknooppunten in het lichaam. Ieder centrum heeft een andere functie, Bijvoorbeedl motorcenters, bewustzijnscenters en drukcenters.  We gaan ervaren wat de verschillen zijn en hoe dit doorwerkt in jouw leven. 

Incarnation cross
Dat wat er ontstaat als jij je design leeft, heet in Human Design jouw Incarnation cross. We onderzoeken hoe zich dit ontvouwt in jouw leven?  Er zijn 192 incarnation crosses.  

De klik!
Jij hebt iets wat ik graag wil. Hoe werkt dat eigenlijk? Hoe voelt de klik op een specifieke poort? 

Na afloop van deze 2 daagse:

  • Heb je verdiepende kennis rondom Human Design
  • Verdere verdieping ervaren rondom conditioneringen die van invloed zijn op het leven van jouw design
  • Je hebt  ervaren hoe het voelt als iemand met een tegenoverliggende poort gedefinieerd op jouw pad komt - de klik! Hoe dit dan werkt voor een single definition
  • Heb je inzicht in hoe het bewuste en onbewuste deel van jouw design voelt voor jou
  • Heb je verdiepende  persoonlijke ervaringen opgedaan rondom het leven van jouw human design

Voor wie? 
De training is bedoeld voor iedereen met interesse in het systemisch opstellingenwerk en het dieper doorgronden van jouw Human Design.  Deze training is zeer geschikt voor coaches en begeleiders om verdiepende inzichten op te doen en hun eigen effectiviteit te verhogen. Het is wel te adviseren om deel 1 van deze Workshop (klik hier) ook al ervaren te hebben of iets vergelijkbaars.  Je kunt deel 2 en deel 3 in willekeurige volgorde volgen. Klik hier voor module deel 2. 

Benodigde informatie vooraf
We gaan ervan dat je al in het bezit bent van jouw Human Design chart. Als je niet bij ons de eerste of tweede module hebt gevolgd en wij jouw gegevens nog niet hebben, dan is het nodig dat wij jouw chart nog ontvangen.

Tijd

2 dagen van 10.00 - 17.00

Begeleiders

Mirjam Halkes, Marloes Kremer en Cecile Kremer

Deelnemers

12

Locatie

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

Kosten

 € 375,- 

IMG 4003
WS Tafelopstelling Human Design

Conditioneringen 

29D0585C 2831 473C 9DFC 79D806918851

Waar stroomt het niet?  Wat is de conditionering die jij nu wilt aankijken om steeds dichter bij jouw unieke design te leven. 

Doorvoelen

Insta fomat

'Vergeet alles wat ik gezegd heb en doe je eigen experiment'. Een mooie uitspraak van Ra Uru Hu, de grondlegger van Human Design. Het gaat om het voelen! 

Uniciteit & verbinding

Ad9fe780 6167 4516 95b8 bcd0085189be

Elke bodygraph is uniek en samen zijn we meer. We gaan ervaren hoe het voelt als iemand met een tegenoverliggende poort gedefinieerd op jouw pad komt. 

Agenda

Template Verdiepingsmoduele Human Design opstellingen deel 3 3 Website agenda
Verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen, deel 3

8 en 9 oktober 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

In de verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen staat het dieper doorvoelen van jouw unieke design centraal. We werken met de Human Design matten en met verschillende opstellingsmethoden. In de eerste module heb je kennis gemaakt met jouw Human Design, in deze verdiepende 2 daagse zoomen we verder in.  Het doorvoelen van jouw design is direct helpend om dichter en gemakkelijker te leven en werken zoals het precies voor jou past.

Ervaringen cursisten

'Heel blij dat ik heb deelgenomen aan de 2-daagse HD Opstellingen. Ik vond het in 1 woord: Magisch! Bijzonder ook dat precies die thema’s zich aandienen tijdens de opstellingen, die aandacht nodig hebben. Zelfs als je zonder vraag de ‘human design-mat’ opstapt. En het zijn niet alleen jouw eigen opstellingen die waardevol zijn. Ook die van de ander waar je als representant in stapt. Heel mooi! En ook mijn enorme waardering voor de begeleiding tijdens deze 2 dagen. Jullie zorgen voor zo’n fijne, veilige en geborgen sfeer. Alle openheid en ruimte voor wat er mag ontstaan'.

Groet van Tanja

In je eigen Human Design stappen en aspecten oplossen, zodat ik nu nog meer mijn design kan leven. Het design die ik ben en wil zijn. Wow! En zo fijn en warm begeleidt door jullie. Echt mooie stappen kunnen zetten. Dank jullie wel

Sandra

Human design was voor mij aanvankelijk interessant maar ook (te) theoretisch. In combinatie met opstellingen en de deskundige, veilige, open begeleiding werd het voelbaar en ineens heel concreet. Het waren twee magische, helende dagen vol verbinding met mijzelf en de anderen. Overweldigend in positieve zin.

Anita

Bedankt voor de fijne dagen, het was fantastisch!!! Als er een deel 2 komt dan ben ik absoluut van de partij, count me in!!

Loes

Het weekend was bijzonder goed opgezet; heldere en voldoende informatie, warme begeleiding, zeer prettige oefeningen, voldoende veiligheid om diepgaand aan je thema's te werken vanuit Human Design. Het heeft me weer veel gebracht en ik voel de positieve veranderingen al doorwerken in mijn systeem. Heel erg mooi en fijn, super bedankt!

Elly

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl