Welopstellingen
Verdiepingsworkshop HD Website M HD verdieping

Verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen

Een volgende, doorvoelde stap om dichtbij jouw design te leven

Tijdens de workshop Human Design Opstellingen duik je dieper in jouw unieke design. Met de Human Design matten en diverse opstellingsmethoden verkennen we jouw persoonlijke blauwdruk. Na de introductie in de eerste module, focussen we tijdens deze tweedaagse op verdieping. Het ervaren van jouw design helpt je om moeiteloos en authentiek te leven en werken volgens jouw ware aard.

Centra, gedefinieerd versus ongedefineerd
In een chart heb je verschillende centers, deze functioneren als energieknooppunten in het lichaam. Ieder centrum heeft een andere functie, denk aan motorcenters, bewustzijnscenters en drukcenters. Ze zijn gekoppeld aan lichaamsfuncties en er spelen verschillende thema's. In jouw chart zijn een aantal centra waarschijnlijk gekleurd en een aantal niet gekleurd, gedefinieerd of ongedefinieerd noemen we dat. In de gedefinieerde (gekleurde) centra is altijd energie beschikbaar. Het is zogenaamde 'consistente' energie, je eigen energie, het is voor jou de natuurlijke levenskracht.

Conditioneringen verder onderzoeken
Op alle thema's van de centers worden we geconditioneerd, zowel in de ongedefinieerde als de gedefinieerde centra. Dat gebeurt al heel vroeg in ons leven door bijvoorbeeld onze ouders, maar ook door de maatschappij. Denk aan conditioneringen als: je moet hard werken voor je geld, je moet goed nadenken voordat je een beslissing maakt, confrontaties kan je maar beter vermijden om de lieve vrede te bewaren enz. Het is heel helpend om zicht te krijgen op onze conditioneringen, zeker aangezien we ons hiervan meestal voor een groot gedeelte helemaal niet bewust zijn. Zodra we zien wat er gebeurt kunnen we andere keuzes maken en gaan experimenteren met hoe het echt voor ons werkt.

Kanalen en energieuitwisseling
Via een kanaal kan er een energie-uitwisseling plaatsvinden met de daarbij horende aspecten. In de ongedefinieerde centra beschik je niet over een eigen consistente energie, hier ben je juist ontvankelijk voor de energie om je heen. Hoe werkt dat in jou? Contact maken met jouw eigen, wijze lichaam.

Energie circuits doorvoelen
De verschillende centers worden verbonden via kanalen die fungeren als energie circuits. Waar de centers met elkaar verbonden zijn stroomt energie. Een circuit bestaat uit een serie kanalen en heeft bepaalde kenmerken. Afhankelijk van welke circuits geactiveerd zijn kan je bijvoorbeeld iets zeggen over de manier waarop je sociaal of individualistisch bent. Ook laat het je zien of je energie gericht is op feiten en logica of op ervaring en abstracte processen. Deze energiestromen bieden essentiële informatie over hoe je functioneert, maar ook bijvoorbeeld hoe je leert. 

Na afloop van deze 2 daagse:

  • Heb je verdiepende kennis rondom Human Design centra, de circuits en de kanalen
  • Verdieping ervaren rondom conditioneringen die van invloed zijn op het leven van jouw design
  • Heb je inzicht in hoe de kanalen doorwerken in jouw leven 
  • Heb je ervaren wat de verschillende circuits betekenen en en hoe daarin jouw energie stroomt
  • Heb je verdiepende  persoonlijke ervaringen opgedaan met deze methode

Voor wie? 
De training is bedoeld voor iedereen met interesse in het systemisch opstellingenwerk en het dieper doorgronden van jouw Human Design.  Deze training is zeer geschikt voor coaches en begeleiders om verdiepende inzichten op te doen en hun eigen effectiviteit te verhogen. Het is wel te adviseren om deel 1 van deze Workshop ook al ervaren te hebben of iets vergelijkbaars. 

Benodigde informatie vooraf
We gaan ervan dat je al in het bezit bent van jouw Human Design chart. Als je niet bij ons de eerste module hebt gevolgd en wij jouw gegevens nog niet hebben, dan is het nodig dat wij jouw chart nog maken. 

Tijd

2 dagen van 10.00 - 17.00

Begeleiders

Mirjam Halkes, Marloes Kremer en Cecile Kremer

Deelnemers

12

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
Amersfoort

Kosten

 € 375,- 

Mirjam - Manifesting  Generator

Als mede-eigenaar van Welopstellingen is het interessant om nieuwe combinaties te maken in ons vak van opstellers. Als manifesting generator kan het bijna niet anders dat dit dan ook direct in de vorm komt. Nieuwe materialen, diepgaande kennis van Human Design en opstellingen komen samen in deze workshop.  Heerlijk om mijzelf dit te gunnen en om samen met de groep verder te onderzoeken in het wetend veld. Hoe kennis en doorvoelen van het unieke design van een ieder je kan helpen. Lichter en moeitelozer leven voor mezelf en voor anderen. Omdat niet al mijn centra's gevuld zijn, zijn juist ook die anderen voor mij essentieel.  Ik kijk ernaar uit je te gaan ontmoeten.  Meer over mij, klik hier.

Cecile - Generator

Ik ben Cecile Kremer en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met zichzelf met behulp van Human Design. Voor mijzelf en de mensen om mij heen heeft Human Design al zoveel betekend. Het mooiste aan dit systeem vind ik dat het je pure potentie weergeeft, waarvan je eigenlijk altijd (stiekem) al wist dat die in je zat. Human Design geeft je inzicht in alle kanten van jezelf zodat je die kan omarmen en kan gaan leven vanuit flow, zoals het voor jou bedoeld is. Magie ontstaat wanneer Human Design en opstellingen samen komen. Een prachtige manier om je design echt te gaan doorvoelen om zo echt vanuit je design te kunnen gaan leven.

Marloes - Generator

Ik ben Marloes Kremer. Ik heb een bloeiende praktijk in het prachtige Nigtevecht en ben zo nu en dan ook te vinden in een hele mooie praktijkruimte in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast hebben familieopstellingen en Human Design echt mijn hart gestolen. Vooral aan het laatste besteed ik elk vrij uurtje dat ik heb omdat het systeem zoveel lagen kent, leer ik elke dag wel iets nieuws. Deze kennis wil ik graag doorgeven. Het fijnste is om het echt te mogen ervaren en voelen en daarom is de combinatie van Human Design en opstellingen prachtig.

Agenda

Agenda verdieping HD
Verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen (1 plek vrijgekomen)

23 en 24 mei 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

In de verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen staat het dieper doorvoelen van jouw unieke design centraal. We werken met de Human Design matten en met verschillende opstellingsmethoden. In de eerste module heb je kennis gemaakt met jouw Human Design, in deze verdiepende 2 daagse zoomen we verder in.  Het doorvoelen van jouw design is direct helpend om dichter en gemakkelijker te leven en werken zoals het precies voor jou past.

Agenda verdieping HD
Verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen

28 en 29 november 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

In de verdiepingsworkshop Human Design Opstellingen staat het dieper doorvoelen van jouw unieke design centraal. We werken met de Human Design matten en met verschillende opstellingsmethoden. In de eerste module heb je kennis gemaakt met jouw Human Design, in deze verdiepende 2 daagse zoomen we verder in.  Het doorvoelen van jouw design is direct helpend om dichter en gemakkelijker te leven en werken zoals het precies voor jou past.

Ervaringen cursisten

In je eigen Human Design stappen en aspecten oplossen, zodat ik nu nog meer mijn design kan leven. Het design die ik ben en wil zijn. Wow! En zo fijn en warm begeleidt door jullie. Echt mooie stappen kunnen zetten. Dank jullie wel

Sandra

Human design was voor mij aanvankelijk interessant maar ook (te) theoretisch. In combinatie met opstellingen en de deskundige, veilige, open begeleiding werd het voelbaar en ineens heel concreet. Het waren twee magische, helende dagen vol verbinding met mijzelf en de anderen. Overweldigend in positieve zin.

Anita

Bedankt voor de fijne dagen, het was fantastisch!!! Als er een deel 2 komt dan ben ik absoluut van de partij, count me in!!

Loes

Het weekend was bijzonder goed opgezet; heldere en voldoende informatie, warme begeleiding, zeer prettige oefeningen, voldoende veiligheid om diepgaand aan je thema's te werken vanuit Human Design. Het heeft me weer veel gebracht en ik voel de positieve veranderingen al doorwerken in mijn systeem. Heel erg mooi en fijn, super bedankt!

Elly

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl