Welopstellingen
Website met hart en ziel Website M Hart en ziel

Voeding voor hart en ziel

Mijn relatie met voeding

De IoPT-procesgroep is de plek waar je in een vaste, veilige groep twee eigen IoPT-onderzoeken kunt doen om diepere delen in jezelf te (h)erkennen en te helen. Daarnaast resoneer je in de processen van anderen, waar je magischerwijs ook weer puzzelstukjes in terugvindt voor je eigen ontwikkeling. Drie dagen in ruim twee maanden trekken we samen op, en zijn we samen méér door de veilige bedding en ondersteuning die een vaste groep biedt.

Iopt is een behulpzame opstellingsmethode die je gezonde kern verbindt met delen waarmee je het contact hebt verloren en/of die je wilt ontwikkelen. Steeds vaker wordt de impact van vroegkinderlijk en intergenerationeel trauma op ons (collectieve en individuele) functioneren onderkend. IOPT is een systemische methode voor (psycho-)trauma-verwerking. Op een diepgaande en respectvolle manier en met eigen regie kun je zo onderzoek doen naar de dynamieken in jezelf.

In de procesgroep kan ieder twee ‘grote’ zelf-ontmoetingsprocessen doen, je resoneert in de opstellingen van anderen, en we zullen ook b.v. kleine oefeningen en inquiry’s doen. Een verbindende en helende ervaring voor ieder die er aan toe is om eigen ‘innerlijk werk’ te doen.

Voor wie?
Voor iedereen die in een vaste, veilige groep een stap wil zetten in een persoonlijk ontwikkelproces via de IoPT- opstellingsmethode. Welkom zowel met als zonder eerdere ervaring. Je werkt met je persoonlijke thema’s/vragen.

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer

Sylvia Monten en Fanny Kok

Deelnemers

maximaal 12

Locatie

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

Kosten

 € 175,-

Agenda

'Heling is de herinnering aan, en de hereniging met heelheid'

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl