Welopstellingen
Website zandopstellingen Website M zandopstellingen

Zomerthemadag Zandopstellingen

Verzand niet!

Een zandopstelling laat zien wat er op dit moment voor jou van belang is voor je groei en welbevinden.  Voor een zandopstelling maken we gebruik van een zandbak, fantasiefiguren, dierenpoppetjes en andere materialen. Het geeft een luchtig en speels beeld terwijl het proces diepgaand en serieus is.

We werken zonder vraag, probleem of thema, maar er ontstaat door de methodiek een helder beeld van wat er in jou op dit moment gezien wil worden. Soms is het een innerlijk beeld van delen van jezelf die in conflict zijn in een situatie en soms geeft het een helder beeld van je relaties met anderen. Door het proces van de opstelling en het beeld dat hierbij tot stand komt, ervaar je nieuwe inzichten en/of helderheid en komt er ruimte voor een nieuwe beweging in jou.

 Workshopdag
In deze workshop krijg je de methodiek aangereikt om zelf te werken met zandopstellingen met volwassen cliënten. Je gaat ook zelf aan de slag met de methode om te oefenen en te ervaren hoe het werken in het zand met een extra dimensie geeft aan de opstelling. Daarnaast wordt je geinspireerd met wat voorbeelden hoe je de zandbak kunt inzetten bij andere vormen van opstellingen.

 Voor wie?
Voor opstellers, coaches en begeleiders die willen spelen, inspireren met intuïtieve, individuele opstellingen in het zand. 

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer

Fanny Kok

Deelnemers

Maximaal 10

Locatie

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

Kosten

 € 135,-

Geef je intuitie de vrije ruimte

We hebben het soms zo afgeleerd om gewoon jouw intuitie te volgen. Deze vorm van opstellen nodigt jouw intuitie opnieuw uit in de vrije ruimte te komen.

Je zult je ook nu weer gaan ervaren  hoe het opstellingenwerk in zoveel vormen en variaties verrast, verdiept en uitnodigt.  

Agenda

Agenda zandopstellingen
Zomerthemadag Zandopstellingen

16 augustus 2024

10:00 - 17:00 uur

In deze zomerworkshop krijg je de methodiek aangereikt om zelf te werken met zandopstellingen met volwassen cliënten. Je gaat zelf  oefenen en ervaren hoe het werken in het zand  een extra dimensie geeft aan de opstelling. 

'In every grain of sand there is a story of earth'

Ervaringen

'Ik kwam, na al meerdere traditionele familieopstellingen gedaan te hebben, voor het eerst ik aanraking met een IOPT-opstelling bij Sylvia. De insteek was nieuw: een intentie uitspreken waaruit drie kernbegrippen werden gedestilleerd. Deze werden opgesteld en vervolgens ging ik hiermee in dialoog. Mooi was dat de begrippen personificaties kregen, wat maakte dat ik veel sneller helder kreeg wat er speelde en ook welke impact dat vroeger op mij heeft gehad. De dialoogvorm stelde mij niet alleen in staat om dingen op te helderen, maar ook om directe heling tot stand te brengen.Ik kan oprecht zeggen dat ik nog niet eerder een opstelling heb gedaan die zo’n directe uitwerking op me heeft gehad. Ik ben echt verlost van een last die ik mijn hele leven al mee heb getorst. Een aanrader voor iedereen die traumawerk wil doen. Heel veel dank aan jou, Sylvia, voor je zorgvuldige en afgestemde begeleiding'. 

Peter

Ik heb een zeer waardevolle dag met IOPT opstellingen gevolgd. Sylvia is een zeer kundige en prettige begeleider. Ze straalt vertrouwen, rust en stevigheid uit en heeft tegelijk een lichte toon. Bijzonder wat er al in 1 middag met een groep onbekende mensen kan ontstaan. Zeer aan te raden.

Marieke Hart

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl