WeLopstellingen

Waarheid en Liefde

Werken met essentie

Data: vrijdag 1 november 2019
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur 
Kosten: € 150,-  (maximaal 7 deelnemers)
Locatie: Centrum Inanna Amersfoort
Trainer: Evelien Hogeweg en assistent

Deze dag gaan we jouw essentie opstellen. De essentie van wie je in wezen bent,  jouw uniciteit, vrij van de angsten en verwarringen die dat heeft opgelopen.

Dat kun je rechtstreeks opstellen, zonder dat je van te voren precies weet wat dat is. Het laat zichzelf zien. Je gaat onderzoeken wat jou tegenhoudt om daarmee in contact te zijn en je gaat onderzoeken wat jou kan helpen.

’s Middags gaan we kijken welke essentiële kwaliteiten, krachten en talenten je hebt meegekregen uit je systeem van herkomst. Iedereen komt 2 keer aan bod.

Geschikt voor iedereen die hier belangstelling voor heeft, maar ook zeker voor opstellers die dit in hun werk willen integreren.

Reacties van deelnemer(s)

Ik geniet nog helemaal na. En een mooi klusje weer te doen. Ik weet al de richting en wat het is. Er komt veel los bij opstellingen wat eerder niet ontdekt is door andere therapeuten. Wat doe je dit toch mooi en ijzersterk goed Eveline. Carla Leutscher

Echt top! Toen ik mijn Essentie ontmoette, voelde ik dat ik thuiskwam. In een flits realiseerde ik mij, dat ik onbewust al heel lang naar het leven van deze innerlijke kwaliteit heb verlangd. Nu weet ik hoe ik er kan komen en wat ik ervoor moet loslaten. Daar ben ik heel blij mee. Deze workshop is een pareltje onder de parels. Arn

 

 

 

Back to Top