WeLopstellingen

Waarheid en Liefde

Wijsheid in de vrouw

In diepe verbinding met ons vrouw zijn

Datum: 26 april 2020
Tijd: 10u tot 17u
Kosten: € 125,-
Locatie: Centrum Inanna Amersfoort
Trainer: Tabitha Zijlstra en team

Een trainingsdag voor vrouwen, waarin we met elkaar samen mogen zijn in een ruimte waarin alles welkom is. Waarin jij welkom bent, precies zoals je bent in dat moment. We tillen elkaar op en maken elkaar groter. We herinneren elkaar aan onze eigen heelheid. We maken daarbij gebruik van rituelen, van opstellingen, lichaamswerk, muziek, delen, ademwerk en in stilte samenzijn. 

Eigen bron voelen
Er worden oefeningen aangereikt, waarin jij je eigen bron weer mag gaan voelen en mag gaan aannemen wie je ten diepste bent. En dat is alleen mogelijk als we ook bereid zijn om onze pijn aan te nemen. Die pijn die we in dit leven hebben opgedaan, maar ook de pijn die we met ons meedragen uit vorige generaties. Dat wat we bereid zijn om in onszelf aan te kijken én daarvan de pijn en vreugde te doorvoelen, is helend voor onszelf, voor de ander en voor het grotere geheel.

Verbinden
We mogen zakken in onszelf, in ons bekken, in ons hart. Daar huist onze wijsheid. En van daaruit verbinden we ons met elkaar, mogen we samenzijn en ons herinneren wat we als vrouwen bijdragen aan de wereld, vanuit het thuis zijn in onszelf. We mogen genieten, voluit leven, expressie geven aan onze sensualiteit, sexualiteit, ons grote hart, onze diepste pijnen, ons grootste verlangen en onze grootste angsten.

Ontstaan van heling
Door een ruimte te creëren waarin alles welkom is en daarin samen te zijn, ontstaat er heling. Kunnen we onszelf helen, maar bieden we ook ruimte aan elkaar om te helen. In een ruimte van vertrouwen, van wijsheid, van liefde, van waarheid en van aandachtigheid in het moment. We mogen weer samenkomen, echt verbinden. Voorbij jaloezie, voorbij afgunst, voorbij manipulatie en voorbij afgescheidenheid.

Vrouw zijn
Een plek om jezelf weer te herinneren, je eigen dromen en verlangens weer te voelen en te ervaren. En om van daaruit weer een stap te zetten, de wereld in, waarin we ons verbonden weten met elkaar. Met ons vrouw zijn. En weten dat we gedragen worden door elkaar maar ook door iets dat groter is dan wij. We mogen weer rusten bij elkaar. Het leven vieren in al zijn facetten. We mogen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf gaan herkennen en opnieuw toe-eigenen. En van daaruit mogen we ons eigen pad lopen. Wel zelf, maar niet alleen. Omdat we ons gedragen weten in zusterschap. 

'Ik kijk ernaar uit om hierin samen te zijn. Mijn kwaliteit is om een bedding te bieden, vanuit mijn wijsheid en grote hart, diepe weten en grote liefde voor bewustzijn', trainer Tabitha Zijlstra. 

Reactie van deelnemer

‘Meer ruimte, meer vertrouwen, meer zachtheid. De veilige bedding die Tabitha, haar assistenten en de  medecursisten gaven, vond ik heel bijzonder en waardevol. Het was een mooie stap in mijn proces van naar mijn kern gaan, waar vrouwelijkheid een essentieel thema is. Bedankt! Charo Durán

Back to Top