Welopstellingen

Online Opleiding Individuele opstellingen

Via Zoom

Welopstellingen biedt deze interactieve module aan via Zoom.  We behandelen de theorie en werken in break-out rooms aan opdrachten. Kennis van systemisch werk is vereist.

Individuele of tafel opstellingen, de kracht van het kijken en ervaren op een heel andere manier en een nieuwe invalshoek.  Verdiep jouw kennis in 3 dagdelen. Bij een individuele opstelling werk je één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties.  Deze vorm van werken is zowel in een 1 op 1 setting of in een online sessie goed toepasbaar en helpend voor jouw cliënt.  

We zoemen in op:

  • Systemische tafelopstellingen
  • Visualisaties
  • Tafelopstellingen in het hier en nu
  • Grondankers op diverse manier gebruikt

Benodigdheden:
Je hebt voor het volgen van de training een (gratis) account van Zoom nodig, een set poppetjes. Dit kun je ook creatief invullen door van alles te verzamelen op rommelmarkten. Ook zijn er Online vele aanbieders van systemische poppetjes te vinden. Het volgen van de online training via een computer of laptop is te adviseren, het werken op je telefoon of een ipad werkt minder goed. 

Datum

22/2, 8/3 en 22/3 2022

Tijd

Van 13.00 uur tot 16.00 uur

Trainer

Mirjam Halkes

Deelnemers

Maximaal 16

Kosten

 € 165,-

Reacties cursisten

'Ontzettend bedankt voor de fijne training. Ik heb er plezier in gehad, nieuwe dingen ontdekt en geleerd. Ik wist al dat ik het opstellingenwerk super fijn vind maar ik heb er nog meer enthousiasme en vertrouwen in gekregen om het aan te bieden voor cliënten. Ik hoop er veel mensen mee verder te mogen helpen.Dank je wel voor je kundigheid en enthousiasme in het werk'. 
Loes

'Ik vond het programma super fijn, maar vooral vond ik de manier waarmee jij ons begeleide heel bijzonder. Dank daarvoor!'
Anna

Wijsheid 
in mij
getuige mogen zijn
geven ontvangen in lemniscaat
Bezieling 
Dankjewel voor het mooie drieluik! 
Hilde

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl