Welopstellingen

Kiezen voor liefde - Nieuwsbrief Maart

8 maart 2022

Wat leven we in een wonderlijke, donkere, uitdagende en tegelijkertijd, liefdevolle, samenbrengende tijd.


Je wordt uitgedaagd volhardend te zijn in de weg die je voelt dat je te gaan hebt. De mind tot rust te brengen en te landen in een liefdevol niet weten.

En het is ook een tijd om vastberaden te kiezen, deze weg wil ik wel inslaan en deze niet. Deze gedachten laat ik wel toe en deze niet. Te kiezen om de innerlijke conflicten met liefde op te lossen, zodat het hart zal zegevieren. Te kiezen voor verbinding, zonder bang te zijn om te begrenzen en duidelijk nee te zeggen. Laten we het samen doen.

De bijdrage van ons werk voor de wereld is, dat we met ons werk meer kennis, bewustzijn en liefde in de wereld willen brengen. 

Onze bijdrage voor de wereld is dat we geloven in het werk wat we doen. We geloven dat ons werk meer bewustzijn en liefde in de wereld brengt.  Wij geloven dat we samen meer zijn.In waarheid en liefde.
 
Welopstellingen heeft een nieuwe “poot”: de Spirituele Leerweg. Waar het Transformatiepad staat voor persoonlijke ontwikkeling, groeien en verdiepen,
staat de Spirituele Leerweg meer voor bewustzijn en het ontwikkelen van essentie. De opleiding Systemisch Werken staat voor het leren van het vak van opsteller.

Natuurlijk hebben we in al onze opleidingen en trainingen een overlap, zo bevruchten de wegen elkaar. We hebben dit in het plaatje hieronder gevisualiseerd.

Waarheid en Liefde zijn onze kernwaarden. In elke training zijn voor een aantal mensen die werkelijk geldproblemen hebben mogelijkheden om naar andere oplossingen te zoeken.

Met liefde, team Welopstellingen

Als je onze nieuwsbrief ook voortaan wilt ontvangen, schrijf je dan in door op deze website jouw gegevens in te voeren. Zie onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief van Maart lezen: klik hier.

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl