11 december 2022

Familie- en loopbaanopstellingen (Mirjam Halkes) wachtlijst

Voor vragen over je familie, beroep, relatie en gezondheid kunnen worden opgesteld. 

14 en 15 december 2022

Dochter van mijn moeder! (wachtlijst)

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. 

16 december 2022

Chakra opstellingen (Mirjam Halkes)

Het opstellen van jouw chakra’s geeft feilloos informatie over hoe het daar is. Elke chakra representeert een specifiek thema of aspect in jouw leven.  We richten ons op de 7 hoofd Chakra’s en deze worden door jou zelf aan de hand van grondankers een voor een opgesteld. Je zou een Chakra kunnen zien als een energie punt. Letterlijk betekent Chakra wiel of cirkel. 

16 december 2022

Familie- en loopbaanopstellingen (Evelien Hogeweg)wachtlijst

Een intuïtieve opstelling waarbij de wijsheid uit het oosten verbinden met de magie van het opstellingenwerk. 

18 december 2022

IOPT opstellingen (Sylvia Monten)

Een methode om naar verborgen (trauma-)dynamieken in jezelf te kijken. IOPT wordt ook wel het opstellen van het verlangen, zelfresonantie of de intentie-methode genoemd.  IOPT staat voor Identiteit-georiënteerde Psychotrauma Therapie en is ontwikkeld door Franz Ruppert. Hij noemt deze vorm van opstellen ook wel een Zelf-ontmoeting. We werken hierbij met een intentie/onderzoeksvraag van een cliënt, geformuleerd in één zin.

14 januari 2023

Verdiepingsmodule individuele opstellingen (Mirjam Halkes)

Je hebt de kracht van een individuele opstelling al ervaren, maar wil graag jouw kennis en de rijke wereld aan mogelijkheden nog verder ontdekken. In deze 2 daagse verdiepingsmodule maak je kennis met inspirerende vormen van individuele opstellingen. 

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl