17 juni 2021

Chakra opstellingen (Mirjam Halkes) (wachtlijst)

Het opstellen van jouw chakra’s geeft feilloos informatie over hoe het daar is. Elke chakra representeert een specifiek thema of aspect in jouw leven.

18 juni 2021

Werken met Essentie (Evelien Hogeweg) wachtlijst

Jouw essentie opstellen. De essentie van wie je in wezen bent, jouw uniciteit, vrij van de angsten en verwarringen die dat heeft opgelopen. 

19 juni 2021

Familie- en gezinsopstellingen (Kitty Talsma) alleen nog vraagstellers

Belemmerende patronen, terugkerende levensvragen, maar ook opvoedvraagstukken en dynamieken in een huidig gezin kunnen worden opgesteld.

22 juni 2021

Online leerwerkgroep (Mirjam Halkes)

In deze  online groep log je in op momenten dat het jou uitkomt of als je ergens tegenaan loopt. Op vaste data is de mogelijkheid om mee te doen. Losse deelname of strippenkaart.

23 juni 2021

Webinar Veldwerk Evelien Hogeweg

Onderdeel van de serie Webinars van Veldwerk. Leven vanuit essentie is dichterbij dan je denkt. In dit webinar reikt Evelien je een praktische methode aan, waarmee je leert om vanuit je ziel met je egodelen om te gaan. Zodat alles van jou er mag zijn. En ook de pijnlijke delen vanuit de ziel ervaren en belicht kunnen worden. Ook ga je opstellen wie jij in essentie bent, vrij van angsten en verwarringen die je hebt opgelopen.

25 juni 2021

Dader en slachtofferschap

Een van de grote thema's in de wereld is te leren omgaan met dader/slachtofferschap. 
Hoe meer mensen daar intern antwoorden op weten te vinden, hoe groter de kans dat we daar in de wereld antwoorden op vinden.

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl