Teams- en organisatieopstellingen

Verander van perspectief en je kunt een andere werkelijkheid of waarheid ervaren

Laat jouw collega’s eens de transformerende kracht ervaren van het opstellingenwerk óf verdiep samen een thema of vraag. Gun jouw team zo’n krachtige, verbindende ervaring!

De kracht van het opstellingenwerk voor teams of organisaties is groot. Ook in teams en organisaties spelen soms zaken onder de oppervlakte die van invloed kunnen zijn op succes, welzijn, resultaten of taakuitvoering. In team- of organisatieopstellingen maken we met elkaar zichtbaar wat (nog) niet gezien is, zodat een verandering of een volgende stap mogelijk wordt.

We stemmen graag af wat de mogelijkheden zijn en komen met een voorstel voor een inspirerende dag of dagdeel. We werken met onafhankelijke representanten, zodat de zuiverheid van de waarnemingen geborgd is. Naast de opstelling, bieden we ook ruimte aan de individuele rollen en bijdragen van de verschillende teamleden. We werken in een groepen van minimaal 6 personen om het ervaringsaspect goed te kunnen neerzetten. 

Je neemt  jouw team mee in een ervaring die nieuwe inzichten en inspiratie geeft. Als je blijft doen wat je altijd doet, zijn de resultaten hetzelfde. Stap met elkaar uit de comfortzone en bekijk in een veilige omgeving wat nieuwe mogelijkheden zijn.

Contact

Datum

In overleg

Tijd

In overleg 

Begeleiders

Mirjam Halkes
Joost van Meurs

Kosten

In overleg

Referenties

'Graag laat ik jullie weten dat ons team de ochtend heel fijn gevonden heeft. Leerzaam en inzichtgevend. Ook leerzaam over het opstellingenwerk voor wie het nog niet echt kende. Ik zelf vond het ook een heerlijke ochtend en ben blij dat het zo goed uitgepakt heeft. Compliment aan de mooie begeleiding van jullie'
Cora, Directeur

'Door de veiligheid en jouw kundigheid heeft dit denk ik veel opgeleverd waar we mee verder kunnen.Zelf heb ik ooit een opleiding familieopstellingen gedaan maar daar ben ik vroegtijdig uitgestapt omdat ik de begeleiding niet deskundig genoeg vond en dit allerlei toestanden na afloop opleverden. Het was fijn te ervaren dat het dus ook echt anders kan'
Annet, Directeur

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl