Welopstellingen

Liefde - Nieuwsbrief Oktober

22 september 2021

Liefde

Het wetende veld, de bron, liefde. Het systemisch werk is onlosmakelijk verbonden met liefde. 

In het opstellingenwerk leren we waar te nemen vanuit het hart, met een liefdevolle, betrokken en toch neutrale blik. Op deze manier ontstaat een sfeer van verbondenheid zonder oordeel en een grote mate van herkenning en begrip voor elkaar. Alles mag er zijn, zonder de zaken met de 'mantel der liefde' te bedekken. 

In een opstelling wordt met een liefdevolle blik naar de waarheid gekeken inclusief alle verstrikkingen. Juist in het veld van liefde kan waarheid onder ogen gezien worden. Hoe kan liefde stromen in samengestelde gezinnen? Hoe kan liefde stromen als je single bent? Wat is eigenlijk de invloed van het familie systeem van herkomst op de relaties in jouw leven? In november staan we intensief stil bij deze vragen.

Liefde is niet altijd 'lief'. Liefde kan confronterend zijn. Soms is het aangeven van een grens liefde. Soms is oprechte verontwaardiging liefde. Soms is het liefde om iemand aan zichzelf over te laten. Liefde heeft vele gezichten. De bewegingen van liefde zijn eindeloos. Liefde is echter nooit onverschillig, cynisch of veroordelend en liefde wil geen macht uitoefenen over iemand anders. Liefde laat vrij!

Als je onze nieuwsbrief ook voortaan wilt ontvangen, schrijf je dan in door op deze website jouw gegevens in te voeren. Zie onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief van September lezen: klik hier.

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl