Welopstellingen

Nieuw jaar - Nieuwsbrief Januari

8 januari 2022

Nieuw jaar

Allereerst wensen we je een prachtig, krachtig, gezond, liefdevol en verbonden 2022. Een nieuw jaar waar we collectief wederom in veel onzekerheden zitten. Er is enorm veel in beweging. Uiterlijk en bij velen ook innerlijk.

Wat zijn jouw innerlijke en uiterlijke antwoorden op wat er gaande is? Iedereen is verschillend, en zal zich ook tot iets anders geroepen voelen.

Wij bij Welopstellingen voelen ons vooral geroepen om de innerlijke processen te ondersteunen. Een community aan te bieden waar mensen zich veilig voelen, waar we een veld van draagkracht, licht en liefde willen creëren om samen te delen en om naar die stukken te kijken die nog niet licht of liefdevol zijn. 

Wij hebben de visie dat hoe meer mensen hun eigen innerlijk conflicten en pijnlijke of verharde stukken transformeren naar meer waarheid en liefde, hoe beter de wereld zal worden. Een wereld waar mensen meer in verbinding zijn met hun hart en ziel.

Juist in tijden van onzekerheid hebben we een krachtige verbinding nodig met de eigen bron, een nieuwsgierige open houding naar het niet weten en een vertrouwen op het innerlijk weten. 

Met Liefde, Evelien, Mirjam, Kitty & Joost

 Als je onze nieuwsbrief ook voortaan wilt ontvangen, schrijf je dan in door op deze website jouw gegevens in te voeren. Zie onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief van Januari lezen: klik hier.

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl