Welopstellingen

Thuiskomen- Nieuwsbrief  November

23 November 2021

Thuiskomen

Onze ziel wil ons altijd bij onszelf thuisbrengen en is daar eindeloos geduldig in en elk gevoel of staat van zijn heeft een boodschap in zich.


Boosheid of verontwaardiging heeft als diepste bedoeling jou weer te verbinden met jouw eigen waardigheid. Grenzen te stellen waar dat nodig is. Als dat niet begrepen wordt, uit boosheid zich vaak in machteloosheid en verharde oordelen over de ander of een situatie.

Onderscheidingsvermogen is een essentiële kwaliteit en heeft verbinding met waarheid, De waarheid onder ogen zien, kunnen onderscheiden. Als dat niet begrepen wordt uit het zich vaak in veroordelingen naar zichzelf en anderen.

Pijn kunnen ervaren en doorvoelen met liefde geeft compassie, als dat niet goed begrepen wordt uit het zich vaak als afgescheidenheid en eenzaamheid.

Wij hebben een fantastische mogelijkheid van ons denken, maar als dat niet begrepen wordt, wordt het denken de baas, en verliest het van het ervaren, de intuitie en het contact met het leven zelf.

Schoonheid is een geschenk van het leven, maar kan zich uiten in zielloos uiterlijk vertoon. 

Je ziel blijft geduldig roepen tot dat jij haar boodschap begrijpt.

Met Liefde, Evelien, Mirjam, Kitty & Joost

Als je onze nieuwsbrief ook voortaan wilt ontvangen, schrijf je dan in door op deze website jouw gegevens in te voeren. Zie onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief van November lezen: klik hier.

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl