Welopstellingen

Veranderingen - Nieuwsbrief April

15  April 2022

Soms dringt het zich aan je op, je voelt dat er dingen in je leven willen veranderen. Het knelt, het klemt, het past niet meer. Relaties die herzien dienen te worden, werk dat misschien iets anders zou willen, innerlijke patronen en gevoelens waar je last van hebt en die herzien mogen worden.


Deze tijd vraagt er ook om, er is nogal wat gaande in de wereld. Niet dat je daar misschien zelf altijd iets aan wilt of kunt doen, maar het vraagt in elk geval om (innerlijk) antwoorden te vinden. Hoe verhoud je je ertoe. Wat is jouw mensbeeld, wie ben jij en hoe wil jij jouw leven vormgeven. Dat hoeft niet altijd in de actie, het zou ook een innerlijk staat kunnen zijn van b.v. liefde, of het lege midden.

Aan werkelijke veranderingen in de buitenwereld, gaan innerlijk veranderingen vooraf.
Je creëert je leven vanuit innerlijke overtuigingen, bewust en onbewust. Het leven vraagt eigenlijk steeds om bijsturing, kleine of grote veranderingen. Innerlijk en in de buitenwereld. Dat is ook mooi, zo ontstaat beweging. 

Het kan behulpzaam zijn om jouw unieke pad te lopen met een groep gelijkgestemden. Om geïnspireerd te raken, een veilige bedding te hebben. Dit is wat wij graag willen bieden, bewustzijn, liefde, een veilige plek waar mensen hun eigen waarheid kunnen vinden.

 Welkom!

Met liefde, team Welopstellingen

Als je onze nieuwsbrief ook voortaan wilt ontvangen, schrijf je dan in door op deze website jouw gegevens in te voeren. Zie onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief van April lezen: klik hier.

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl