Opleidingen

Het fundament onder jouw begeleiderschap en persoonlijke ontwikkeling

 De opleidingen van Welopstellingen zijn gericht op het gedegen leren en verdiepen van het vak als opsteller en systemische begeleider en jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Er zijn veel ontwikkelingen in het vak en een solide fundament blijft essentieel. Van daaruit kun je groeien en doorontwikkelingen naar jouw eigen, unieke vorm.  Het systemisch werk als fundament voor jouw reis is helder en zet aan tot doorvoelde verandering in jouw leven en werken.

Opleidingen die bij Welopstellingen gegeven worden zijn geschikt als opleiding of nascholing. Je kunt een certificaat krijgen en bij jouw beroepsvereniging bijscholingspunten aanvragen. Dat lukt, mits relevant, voor zover wij weten altijd. Ook onze Opstellingsdagen dienen als bijscholing.

Opleidingen

Opleiding Systemisch Werken 2023/2024

Start 5 oktober 2023

9 blokken van 2 dagen

De opleiding systemisch werken bij Welopstellingen  biedt je het fundament onder jouw begeleiderschap. Bezield, zorgvuldig en helder. Al meer dan 20 jaar een toonaangevende plek in de wereld van het systemische werk

Masterclass IoPT (wachtlijst)

Start 1 november 2023

5 dagen van 10.00 - 17.00 uur

Niemand kan het trauma van een ander helen, we kunnen alleen onze eigen scherven lijmen. Dat vergt een bijzondere houding van de begeleider en een andere aanpak. Je leert iemands traumabiografie en diens psychische fragmentatie herkennen en begrijpen, zodat je je cliënt verder kunt helpen bij het hervinden van veiligheid en vertrouwen. Deze unieke Masterclass is een intensieve introductie om te ervaren wat hierbij komt kijken.

Spirituele leerweg (wachtlijst)

Start 17 november 2023

7 blokken van 2 dagen

Je bent al een tijdje op weg met jouw persoonlijke ontwikkeling.
De spirituele leerweg  kan dan een mooie vervolgstap zijn.
 Je krijgt inzichten en oefeningen aangeboden om in een non-duale levenshouding, spiritualiteit in het dagelijks leven te integreren. 

Opleiding Verdieping Systemisch Werken 2023/2024

Start 23 november 2023

6 blokken van 2 dagen

Eindelijk de verdiepende opleiding Systemisch werken is er! We zien een toenemende complexiteit en varieteit in de vraagstukken die in het Systemisch Werken voorbij komen. Het vraagt om gedegen en doorvoelde interventies  van jou als  begeleider. In onze opleiding krijg je op relevante thema’s verdiepende kennis, vaardigheden en interventies aangeboden.  Samen met medeopstellers leren en reflecteren.  

Leergang Transformatiepad

Start 13 september 2024

6 blokken van 2 dagen

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. Op naar lichter en moeitelozer leven...

Opleiding Systemisch Werken 2024/2025

Start 10 oktober 2024

9 blokken van 2 dagen, 4 oefendagen

De opleiding systemisch werken bij Welopstellingen  biedt je het fundament onder jouw begeleiderschap. Bezield, zorgvuldig en helder. Al meer dan 20 jaar een toonaangevende plek in de wereld van het systemische werk

Spirituele leerweg

Start 15 november 2024

7 blokken van 2 dagen

Je bent al een tijdje op weg met jouw persoonlijke ontwikkeling.
De spirituele leerweg  kan dan een mooie vervolgstap zijn.
 Je krijgt inzichten en oefeningen aangeboden om in een non-duale levenshouding, spiritualiteit in het dagelijks leven te integreren. 

Modules

Bijscholing systemisch begeleiden in het onderwijs

Start 29 september 2023

3 dagen van 10.00- 17.00 uur

We zien dat systemische interventies in het onderwijs steeds vaker de ruimte krijgen. Er is vraag naar en er is noodzaak om in het onderwijs meer systemisch bewustzijn te creëren.  Deze bijscholing richt zich op het verstevigen van jouw begeleiderschap en vult jouw rugzak met opstellingsvormen en een bredere systemische blik. Voor mensen met ervaring met coaching in het onderwijs/een afgeronde opleiding op het gebied van coaching en/of systemisch werken.

Doorreisdag Transformatiepad ''23

29 oktober 2023

1 dag van 10 - 17 uur

Op 29 oktober is er een doorreisdag voor de groep reizigers van de Leergang Transformatiepad  februari - juli  2023. Hoe is het nu? Waar loop je tegen aan? Wat is nodig?

Samengestelde gezinnen

10 februari 2024

1 dag van 10:00 - 17:00 uur

Samengestelde gezinnen: ontstaan uit de liefde tussen de nieuwe partners. Met enthousiasme en het vertrouwen dat het helemaal goed komt. Toch blijkt het in de praktijk vaak niet mee te vallen. Hoe hard iedereen ook zijn best doet, het lijkt soms wel of er op de onderlaag altijd een conflict ligt. Herken je dit in je eigen situatie? Heb jij het verlangen om dit beter te begrijpen?

Aanmelden voor:

Online

Online Workshop Systemisch kijken naar samengestelde gezinnen

25 oktober 2023

 van 19.30 - 21.00 uur

Deze interactieve workshop is speciaal voor jou als ouder, bonus-ouder, opvoeder, partner en vooral ook professional. Je wilt voorbij de verhalen leren kijken vanuit systemisch perspectief naar relaties, opvoeden, ouderschap en samengestelde gezinnen. Dat kan vanuit een persoonlijke en of professionele betrokkenheid.De workshop wordt begeleid door Kitty Talsma. Zij is familie- en gezinsopsteller. Mirjam Halkes is de co-host. 

Online opleiding individuele opstellingen

Start 12 maart 2024

3 blokken (12/3, 26/3 en 9/4) van 19.00 - 22.00 uur

Individuele of tafel opstellingen, de kracht van het kijken en ervaren op een heel andere manier en een nieuwe invalshoek.  Verdiep jouw kennis in 3 dagdelen. Bij een individuele opstelling werk je één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties.  Deze vorm van werken is zowel in een 1 op 1 setting of in een online sessie goed toepasbaar en helpend voor jouw cliënt.  

'Het veld van eenheid omarmt alles precies zoals het is'

© Welopstellingen 2023

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl