Welopstellingen

Opleidingen

Het fundament onder jouw begeleiderschap en persoonlijke ontwikkeling

 De opleidingen van Welopstellingen zijn gericht op het gedegen leren en verdiepen van het vak als opsteller en systemische begeleider en jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Er zijn veel ontwikkelingen in het vak en een solide fundament blijft essentieel. Van daaruit kun je groeien en doorontwikkelingen naar jouw eigen, unieke vorm.  Het systemisch werk als fundament voor jouw reis is helder en zet aan tot doorvoelde verandering in jouw leven en werken.

Opleidingen die bij Welopstellingen gegeven worden zijn geschikt als opleiding of nascholing. Je kunt een certificaat krijgen en bij jouw beroepsvereniging bijscholingspunten aanvragen. Dat lukt, mits relevant, voor zover wij weten altijd. Ook onze Opstellingsdagen dienen als bijscholing.

Jaaropleiding Systemische Werken

Opleiding Systemisch Werken 2024/2025 (wachtlijst)

Start 10 oktober 2024

9 blokken van 2 dagen, 4 oefendagen

De opleiding systemisch werken bij Welopstellingen  biedt je het fundament onder jouw begeleiderschap. Bezield, zorgvuldig en helder. Al meer dan 20 jaar een toonaangevende plek in de wereld van het systemische werk

Opleiding Systemisch Werken 2025

Start 27 februari 2025

9 blokken van 2 dagen, 4 oefendagen

De opleiding systemisch werken bij Welopstellingen  biedt je het fundament onder jouw begeleiderschap. Bezield, zorgvuldig en helder. Al meer dan 20 jaar een toonaangevende plek in de wereld van het systemische werk

Opleidingen

Leergang Transformatiepad

Start 13 september 2024

6 blokken van 2 dagen

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt. Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. Op naar lichter en moeitelozer leven...

Agenda Opleiding Human Design Opstellingen
Opleiding Human Design Opstellingen

Start 16 september 2024

6 blokken van 2 dagen plus 2 oefendagen

Unieke opleiding tot Human Design opsteller . De kennis en populariteit van Human Design neemt snel toe. Dat geldt ook voor het systemisch werken en de inzet van opstellingen. Doorvoelde kennis van de combinatie van deze 2 vakgebieden geeft elke begeleider in Human Design de verdieping en verbreding die bijdraagt  aan het leven van jouw unieke design.

Masterclass IoPT

Start 6 november 2024

5 x 1 dag van 10.00 - 17.00 uur

Als de aanpak als coach of begeleider ontoereikend lijkt en de herinnering hapert, dan heeft je cliënt iets anders nodig: een effectieve manier om bij ervaringen te komen die liggen opgeslagen in het onbewuste en in het lijf. Én om ‘vergeten’ delen van het Zelf te herontdekken en te integreren in je hervonden identiteit (wie ben ik) en autonomie (wat wil ik). Dat is I0PT.

Spirituele leerweg

Start 15 november 2024

7 blokken van 2 dagen

Je bent al een tijdje op weg met jouw persoonlijke ontwikkeling.
De spirituele leerweg  kan dan een mooie vervolgstap zijn.
 Je krijgt inzichten en oefeningen aangeboden om in een non-duale levenshouding, spiritualiteit in het dagelijks leven te integreren. 

Verdiepingsopleiding Systemisch Werken 2024/2025

Start 22 november 2024

6 blokken van 2 dagen

Eindelijk de verdiepende opleiding Systemisch werken is er! We zien een toenemende complexiteit en varieteit in de vraagstukken die in het Systemisch Werken voorbij komen. Het vraagt om gedegen en doorvoelde interventies  van jou als  begeleider. In onze opleiding krijg je op relevante thema’s verdiepende kennis, vaardigheden en interventies aangeboden.  Samen met medeopstellers leren en reflecteren.  

Modules

Informatie avond leergang Transformatiepad 2
Informatie avond Leergang Transformatiepad

3 juli 2024

Avond  van 19:30 - 21.00 uur

Ieder zijn eigen reis en samen kom je verder

Op dit pad staan jouw leven en levensvragen centraal. Bewust worden en doorvoelen van wat is en wat je graag anders zou willen, is een eerstvolgende stap in transformatie.  Verdiepen van zelfkennis en helder inzicht in wat jij de wereld te bieden hebt.  Zelf sturen en richting geven aan precies dat waar jij transformatie wilt doormaken.  Waar wil jij je tijd, energie, handen en hart aan geven?  Omdat we ruim een half jaar met elkaar optrekken is er ruimte en tijd voor echte verandering. 

Leerwerkgroep IoPT

Start  28 augustus 2024

4,5 dag van 10:00 - 17:00 uur, 28/8, 18/9, 16/10, 1/12  en online 2/10

Het verdiepende vervolg op de Masterclass. Samen oefenen, meters maken en verder verdiepen in de rijke wereld van het IoPT-opstellingenwerk. Het IoPT-werk vraagt als begeleider een diep begrip van hoe vroegkinderlijk trauma ontstaat en doorwerkt en hoe de intentie-methode je weer in contact kan brengen met autonomie en heelheid.Je kunt oefenen in het begeleiden van een proces in een groep en/of 1-op-1, eigen intenties onderzoeken onder begeleiding van een collega, en vragen inbrengen over theorie of praktijk.

Leerwerkgroep Familieopstellingen

Start 7 september 2024

4 dagen van 10.00 - 17.00 uur

Je bent opgeleid in het systemisch werken maar - voor je gevoel - nog niet bedreven genoeg in het opstellingenwerk. Of je werkt al een tijdje met opstellingen en je wilt toch je kundigheid aanscherpen.

Trainingsdag kind, jongere & IoPT

18 september 2024

1 dag van 10:00 - 17:00 uur

Kun je IoPT toepassen in het werken met kinderen en jongeren? Dat kan zeker, mits je de werkvorm aanpast aan de leeftijd en de situatie. Deze studiedag gaat over hoe je in individuele sessies met een kind of jongere (en de ouders) kunt werken met de IoPT-principes. Kita Bronda deelt haar jarenlange kennis en ervaring hierin, en je gaat praktisch oefenen.

Bijscholing systemisch begeleiden in het onderwijs

Start 23 september 2024

3 dagen van 10.00- 17.00 uur ( 23-9 / 14-10 en 18-11)

We zien dat systemische interventies in het onderwijs steeds vaker de ruimte krijgen. Er is vraag naar en er is noodzaak om in het onderwijs meer systemisch bewustzijn te creëren.  Deze bijscholing richt zich op het verstevigen van jouw begeleiderschap en vult jouw rugzak met opstellingsvormen en een bredere systemische blik. Voor mensen met ervaring met coaching in het onderwijs/een afgeronde opleiding op het gebied van coaching en/of systemisch werken.

Template Rouw en verlies 3 Website agenda rouw en verlies
2-daagse module Rouw & Verlies

31 oktober  en 21 november 2024

31 oktober en 21 november;  2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

Deze module is voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met rouw en verlies. Deze 2 daagse is ook voor opstellers, coaches en begeleiders om kennis op te doen over het systemisch perspectief van rouw en verlies en de werkmethoden.

Online

Online Workshop Human Design Opstellingen , deel 2

19 september 2024

 van 19.30 - 21.30 uur

Wat draagt een opstelling bij aan jouw human design experiment? Zelf ervaren tijdens twee opstellingen in kleine groepjes in break-out rooms.

Online opleiding individuele opstellingen

Start 12 november 2024

3 blokken (12/11, 26/11 en 10/12) van 19.00 - 22.00 uur

Individuele of tafel opstellingen, de kracht van het kijken en ervaren op een heel andere manier en een nieuwe invalshoek.  Verdiep jouw kennis in 3 dagdelen. Bij een individuele opstelling werk je één op één, eventueel met voorwerpen zoals grondankers, poppetjes, stoelen of symbolen, visualisaties.  Deze vorm van werken is zowel in een 1 op 1 setting of in een online sessie goed toepasbaar en helpend voor jouw cliënt.  

'Het veld van eenheid omarmt alles precies zoals het is'

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl