familie opstellingen vrouwenlijn familie opstellingen systemisch werken

Dochter van mijn moeder

De eerste relatie in je leven is die met je moeder!

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken je hoe je je vrijer én meer verbonden kunt voelen (in jezelf, in relaties, in je leven), aan de hand van inzicht in deze eerste relatie met je moeder.

We gaan systemische opstellingen en oefeningen doen waarmee ieder voor zichzelf informatie, nieuwe inzichten en inspiratie op kan doen. We gaan kijken naar liefde, loyaliteit, kracht, patronen vanuit je vrouwenlijn. Een tweedaagse waarin je kunt onderzoeken wat jou versterkt vanuit de relatie met je moeder en waarin je meer zicht krijgt op verstrikkingen in je relatie met haar, om hierin helderheid en heling te vinden voor jouw innerlijke kind.

Daarnaast is er ruimte om een eigen vraag of verlangen in te brengen en een opstelling te doen waarin de anderen representeren. Welke vorm van opstelling zullen we in het moment aan de hand van de vraag bepalen.

Datum

  • 14 en 15 decemberm(wachtlijst)
  • 13 en 14 april 2023

Tijd

10.00 - 17.00

Begeleiders

Mirjam Halkes
Sylvia Monten

Deelnemers

10

Locatie

Centrum Inana
Muurhuizen 42
Amersfoort

Kosten

va € 295, - 

Ervaringen deelnemers

"Heel veel dank voor jullie begeleiding, het bracht een enorme versnelling in mijn proces. Zo bijzonder! Ik ben dankbaar voor jullie oprechte, warme en ook humoristische coaching'.
Ida

'Ik kijk terug op twee mooie en bijzondere dagen, die door jullie fantastisch opgezet zijn. Heel leerzaam en hartverwarmend'.
Anke

Ik heb heel veel trainingen, workshops en therapieën gevolgd in mijn leven, maar dit stukje van mijn bewustzijn was nog niet eerder aangeraakt. Heel erg bedankt voor alles!
Wendy

''Zo fijn deze dagen. Mijn innerlijk beeld is helemaal veranderd, het vouwt nog uit. Dank'.

'Ik vond het tevens een bijzonder fijne kennismaking met het systeemwerk. 12 dochters, 2 fantastische begeleiders en 2 volle dagen alleen maar voelen, ervaren, ondergaan en bovenal in verbinding zijn. Het heeft iets in me geraakt (en ontwaakt?) waar ik geen woorden voor heb. Iets waar ik oprecht dankbaar voor ben. De verwondering blijft' 

'Vanochtend voelde ik me echt anders dan anders. Lichter, meer in mijn lijf. En ook alsof ik meer in mijn midden stond terwijl ik normaal wat voorover hang. Het voelde geweldig om ontslagen te worden van het gedoe van de ouderen en te mogen spelen. Dat bracht een enorme opluchting en verlichting die ik hoop vast te houden. Ik voel me nu ook meer beschikbaar voor mijn man en mijn kinderen'. 

I'k heb me echt gedragen gevoeld. En de wetenschap dat dat voor mij beschikbaar is, is zo waardevol. Ik voel me bevestigd in mijn eigen moederschap en neem verkennende stapjes in het dochterschap. Het voelt echt of ik ingeplugd ben in het grotere geheel'. 
Maaike

'In de opstelling waren behalve mijn moeder ook mijn oma, opa en dochter opgesteld. Mijn oma was een echte kroel-oma. Ik heb dat kroelen van haar. Mijn dochter mocht ik de afgelopen jaren  amper kroelen. Toen ik donderdag thuis kwam, kwam ze zo maar tegen mij aan liggen en liet zich een half uur kroelen.  Dat vond ik wel opvallend (en fijn)'.

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl