Welopstellingen

Dochter van mijn moeder

De eerste relatie in je leven is die met je moeder!

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken je hoe je je vrijer én meer verbonden kunt voelen (in jezelf, in relaties, in je leven), aan de hand van inzicht in deze eerste relatie met je moeder.

We gaan systemische opstellingen en oefeningen doen waarmee ieder voor zichzelf informatie, nieuwe inzichten en inspiratie op kan doen. We gaan kijken naar liefde, loyaliteit, kracht, patronen vanuit je vrouwenlijn. Een tweedaagse waarin je kunt onderzoeken wat jou versterkt vanuit de relatie met je moeder en waarin je meer zicht krijgt op verstrikkingen in je relatie met haar, om hierin helderheid en heling te vinden voor jouw innerlijke kind.

Daarnaast is er ruimte om een eigen vraag of verlangen in te brengen en een opstelling te doen waarin de anderen representeren. Welke vorm van opstelling zullen we in het moment aan de hand van de vraag bepalen.

Voor wie?
Deze training is voor mensen die het systemisch bewustzijn willen vergroten en/of zicht willen krijgen op de systemische impact  van de moeder -dochter relatie Dit kan vanuit persoonlijke ontwikkelingsperspectief of als begeleider/coach verdiepende kennis en ervaring op te doen. 

Tijd

10.00 - 17.00

Begeleiders

Sylvia Monten
Fanny Kok 

Deelnemers

10

Locatie

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA  Amersfoort

Kosten

€ 325, -

Agenda

Dochter van mijn moeder

6 en 7 september 2024

2 dagen van 10.00 - 17.00 uur

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken je hoe je je vrijer én meer verbonden kunt voelen (in jezelf, in relaties, in je leven), aan de hand van inzicht in deze eerste relatie met je moeder.

Ervaringen

'Dochter van mijn vader’ was de tweede training die ik bij Wellopstellingen volgde na ‘Mijn plek in het familiesysteem’. Ook nu weer heb ik enorm genoten van de opbouw en diepgang van het programma.  Het geeft veel rust om op deze manier 2 dagen in je familiesysteem te duiken waarbij er alle ruimte is voor ieders opstelling. De universele patronen in het thema en de groep versterken de beweging terwijl je toch heel erg je eigen ontdekkingsreis maakt.  Joost en Sylvia creëren een bedding waar alles klopt en doordacht voelt maar er wordt geen ‘programma afgedraaid’, het voelt alsof je even in een bubbel verkeert met een andere dimensie van tijd. Een onderdompeling die ik iedereen zou aanraden!

Judith Voet

Ook de twee-daagse vader/dochter opstelling was een emotionele rollercoaster. De kwaliteit en liefdevolle aandacht van de begeleiders, de verbinding onderling van de deelnemers en de zorgzaamheid die er voor elkaar is waren hartverwarmend. Ik ervaar, nu 1 1/2 week, later nog steeds lichamelijke respons (buikkrampen) en emotionele labiliteit. Ik omarm het allemaal. Ik constateer dat ik met meer kracht en positieve gedachten nu in de wereld sta. Dat ik weer meer zin heb in het leven en meer blij kan zijn. Mensen uit mijn omgeving zien dat ik frisser en wakkerder uit mijn ogen kijk.
Wat mij betreft kun je beter een tweedaagse familie-opstelling doen dan 10 gesprekken met een psycholoog voeren. Er verschuift echt iets.

Karla

'Ik wilde hierbij mijn grote dank uitspreken voor jullie diepgaande 'Dochter van je vader'-bijeenkomst. Het was jaren geleden dat ik mij weer bevond in het 'opstellingen Veld' omdat ik bemerkte dat het veel vraagt van een begeleider om juist te kunnen waarnemen en te begeleiden. Het is echt masterclass-werk en ik ben zo verrast en dankbaar dat ik zo'n positieve ervaring heb opgedaan. Zoals jullie al benoemden 'een snel-kookpan', ongelofelijk wat er in korte tijd aan verschuivingen plaatsvindt.
Het was een veilige plek om te oefenen met het uitspreken van mijn verlangens, grenzen stellen en te zien dat mijn vader eigenlijk zo gek nog niet was. ;) Mijn mannelijke essentie nog meer gezien is door mijzelf en ik daar volledig voor kan en mag staan. Jullie hebben het zo fantastisch vormgegeven, ook samen met de 2 mannelijke assistenten die ik naarmate de tijd verstreek steeds meer echt kon zien in wat zij in het veld brachten. Zo mooi! Helend. Het is nog aan het bezinken, maar ik wilde jullie toch alvast heel erg bedanken voor deze helende ruimte. Het smaakt naar meer'. Dank voor jullie werk!

Ida

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl