familie opstellingen vrouwenlijn familie opstellingen systemisch werken

Dochter van mijn vader

Wat je meekrijgt van je vader

Vaders zijn van groot belang in het leven van hun dochters. Hoe de relatie van jou als dochter met je vader ook was, hij heeft impact op bijvoorbeeld je gevoel van eigenwaarde, jezelf neer kunnen zetten/ je plek vinden in de wereld, en zeker ook op (partner-)relaties en je seksualiteit.

 'De moeders zetten ons in het leven, de vaders zetten ons in de wereld.' - Bert Hellinger, grondlegger van het systemische opstellingenwerk.

 In deze tweedaagse gaan we op onderzoek naar de rol van je vader in jouw leven toen en nu. Wat heeft zijn aan- of afwezigheid (fysiek en emotioneel) gedaan met jou als dochter? Hoe en waar beïnvloedt het je nu nog steeds? Wat is eigenlijk de impact van pappa’s ‘oogappel’ zijn? En welke rol hebben moeders in de relatie met onze vaders?

Het onderzoeken, (innerlijk) helen en eren van de relatie met je vader helpt je om de mannelijke én vrouwelijke kracht in jezelf terug te vinden en in balans te brengen. Om gezond en vol in je leven en je relaties te kunnen staan.

 Deze workshop vormt een tweeluik met de 2-daagse “Dochter van mijn moeder” en kan ook los gevolgd worden.

Heb je interesse als ‘zoon van je vader voor een workshop hierover, wij zijn die aan het ontwikkelen en horen graag van je interesse! 

Datum

31 maart en 1 april (wachtlijst)
15 en 16 september

Tijd

10.00 - 17.00

Begeleiders

Joost van Meurs
Sylvia Monten

Deelnemers

12

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

Kosten

€ 255, -

© Welopstellingen 2022

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3816 JE Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl