Roep van de ziel

Hoe wil jouw ziel zich uitdrukken 

Durf  jij de sprong te wagen? Durf  jij contact te maken met de bedoeling, jouw hogere plan?

Deze dag onderzoek je jouw zielsbestemming. Het opstellen van 'dat wat de bedoeling is' kan heel verhelderend, soms ook confronterend, zijn.
Onder de bezielende begeleiding van Evelien en in een groep van maximaal 8 deelnemers wordt een veilige bedding geboden om dit onderzoek met jezelf aan te gaan.  kan betekenen dat je je afvraagt, wat wil mijn ziel nu, wat is wezenlijk voor me?

Wat je uit/met liefde doet is altijd goed voor het grotere geheel. We werken vooral met opstellingen. 

Datum

20 februari 2022

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Evelien Hogeweg en team

Deelnemers

Maximaal 8

Locatie

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

Kosten

€ 150,-

Ervaringen deelnemers

Ik vond ‘De roep van de ziel’ een prachtige dag die me heel veel gebracht heeft waar ik nog voortdurend op loop te kauwen. Alles wat ik heb meegemaakt en heb gezien heb ik al vanuit meerdere perspectieven en gezichtspunten bekeken en doorleefd. Het beeld van de gezonde ziel en het overlevingsmechanisme helpen me om scherp te zijn op mezelf en in mijn relaties. Ik leer en leer en leer op een prachtige manier.
Ria

'Ik heb zó genoten van je vakmanschap. En mooie puzzel nu voor mij hoe mijn essentie het kleine kind kan versterken en ik naar compassie, verzachting kan gaan'. 
Carla

VerstillingVerzachting
Vertragen
En in de ruimte die ontstaat
Je ziel kennen
Luisteren,Naar het gefluister
SpelenDansen
Herinneren wie je bent.
Lisanne

'Dichtbij mezelf, dichtbij de ander, verbonden zielen,  maken de wereld mooi en zó liefdevol…., precies zoals deze bedoeld is te zijn. Twee dagen hieraan kunnen bijdragen, maar in wezen voor altijd, een ieder aan te bevelen'. 
AnneMinke

'Dat als iets er helemaal mag zijn, het de neiging heeft om te transformeren. Dat het mijn eigen egogedachtes en identificaties zijn die lijden veroorzaken.Dat ook het hele pijnlijke, het negatieve, een beweging in zich heeft naar meer Liefde, naar de Ziel.Wat er ook is, wat zich ook aandient, het brengt je dichter bij jezelf'. 
Marjolein

© Welopstellingen 2021

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Snelliuspad 23 b
3817 TN Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl