Welopstellingen

Roep van de ziel

Hoe wil jouw ziel zich uitdrukken?

Het opstellen van 'dat wat de bedoeling is' kan heel verhelderend zijn. Je weet daar vaak al meer over dan je je nu beseft. Je maakt contact met wat jouw ziel hier komt brengen, hoe je daar dichter bij kunt komen en wat je daar vanaf houdt. En je onderzoekt wat de eerste stappen zijn die jij daar in kunt zetten?

Onder de bezielende begeleiding van Evelien en in een kleine groep wordt een veilige bedding geboden om dit onderzoek met jezelf aan te gaan. Wat je uit/met liefde doet is ook altijd  goed voor het grotere geheel. Vanuit jouw ziel leven geeft voldoening en vreugde.

Voor wie?
Deze training is voor mensen die het systemisch bewustzijn willen vergroten en/of zicht willen krijgen op wat zij te doen hebben. 

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Evelien Hogeweg en team

Deelnemers

Maximaal 12

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 JE Amersfoort

Kosten

€ 175,-

Agenda

Roep van de Ziel

14 april 2024

1 dag van 10:00 - 17:00 uur

Deze dag onderzoek je jouw zielsbestemming. Het opstellen van 'dat wat de bedoeling is' kan heel verhelderend zijn. Je onderzoekt jouw unieke gaven en talenten. Onder de bezielende begeleiding van Evelien .

Roep van de Ziel

16 augustus 2024

1 dag van 10:00 - 17:00 uur

Deze dag onderzoek je jouw zielsbestemming. Het opstellen van 'dat wat de bedoeling is' kan heel verhelderend zijn. Je onderzoekt jouw unieke gaven en talenten. Onder de bezielende begeleiding van Evelien .

Ervaringen

Ik vond ‘De roep van de ziel’ een prachtige dag die me heel veel gebracht heeft waar ik nog voortdurend op loop te kauwen. Alles wat ik heb meegemaakt en heb gezien heb ik al vanuit meerdere perspectieven en gezichtspunten bekeken en doorleefd. Het beeld van de gezonde ziel en het overlevingsmechanisme helpen me om scherp te zijn op mezelf en in mijn relaties. Ik leer en leer en leer op een prachtige manier.

Ria

'Ik heb zó genoten van je vakmanschap. En mooie puzzel nu voor mij hoe mijn essentie het kleine kind kan versterken en ik naar compassie, verzachting kan gaan'. 

Carla

VerstillingVerzachting
Vertragen
En in de ruimte die ontstaat
Je ziel kennen
Luisteren,Naar het gefluister
SpelenDansen
Herinneren wie je bent.

Lisanne

'Dichtbij mezelf, dichtbij de ander, verbonden zielen,  maken de wereld mooi en zó liefdevol…., precies zoals deze bedoeld is te zijn. Twee dagen hieraan kunnen bijdragen, maar in wezen voor altijd, een ieder aan te bevelen'. 

AnneMinke

'Dat als iets er helemaal mag zijn, het de neiging heeft om te transformeren. Dat het mijn eigen egogedachtes en identificaties zijn die lijden veroorzaken.Dat ook het hele pijnlijke, het negatieve, een beweging in zich heeft naar meer Liefde, naar de Ziel.Wat er ook is, wat zich ook aandient, het brengt je dichter bij jezelf'. 

Marjolein

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl