Welopstellingen

Roep van de ziel

Hoe wil jouw ziel zich uitdrukken?

Waar houdt jouw ziel van en waarvan juist niet. Waartoe voelt jouw ziel zich geroepen? Wat belemmert jou om meer vanuit jouw ziel te leven?
Op deze dag maak je daar contact mee, het gaat misschien over wat jij hier komt brengen, maar ook over de alledaagse werkelijkheid.

Onder de bezielende begeleiding van Evelien en in een kleine groep wordt een veilige bedding geboden om dit onderzoek met jezelf aan te gaan. Wat je uit/met liefde doet is ook altijd goed voor het grotere geheel. Vanuit jouw ziel leven geeft voldoening en vreugde.

Voor wie?
Voor iedereen die het verlangen heeft om meer vanuit zielenkwalitieten richting te geven aan het leven Deze dag is ook een geschikt om te kijken of de spirituele leerweg een volgende stap voor je kan zijn.

Tijd

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Trainer(s)

Evelien Hogeweg en team

Deelnemers

Maximaal 12

Locatie

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

Kosten

€ 175,-

Agenda

Roep van de Ziel (wachtlijst)

16 augustus 2024

1 dag van 10:00 - 17:00 uur

Deze dag onderzoek je jouw zielsbestemming. Het opstellen van 'dat wat de bedoeling is' kan heel verhelderend zijn. Je onderzoekt jouw unieke gaven en talenten. Onder de bezielende begeleiding van Evelien .

Ervaringen

'Ik heb de dagworkshop ‘de roep van de ziel’ als een kado aan mezelf ervaren. Een dag van herbronnen, bezinnen en aan mogen kijken wat zich nu wil tonen en de veilige bedding die Evelien biedt. 
Daarnaast is ook het representeren in opstellingen een doorgaand wonder; wat zich allemaal toont door ons allen in het veld, blijft voor mij de magie van onze diepere verbondenheid die het denken volkomen voorbij gaat'. 

Petra

Ik vond ‘De roep van de ziel’ een prachtige dag die me heel veel gebracht heeft waar ik nog voortdurend op loop te kauwen. Alles wat ik heb meegemaakt en heb gezien heb ik al vanuit meerdere perspectieven en gezichtspunten bekeken en doorleefd. Het beeld van de gezonde ziel en het overlevingsmechanisme helpen me om scherp te zijn op mezelf en in mijn relaties. Ik leer en leer en leer op een prachtige manier.

Ria

'Ik heb zó genoten van je vakmanschap. En mooie puzzel nu voor mij hoe mijn essentie het kleine kind kan versterken en ik naar compassie, verzachting kan gaan'. 

Carla

VerstillingVerzachting
Vertragen
En in de ruimte die ontstaat
Je ziel kennen
Luisteren,Naar het gefluister
SpelenDansen
Herinneren wie je bent.

Lisanne

'Dichtbij mezelf, dichtbij de ander, verbonden zielen,  maken de wereld mooi en zó liefdevol…., precies zoals deze bedoeld is te zijn. Twee dagen hieraan kunnen bijdragen, maar in wezen voor altijd, een ieder aan te bevelen'. 

AnneMinke

© Welopstellingen 2024

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Stovestraat 25
3811 KA Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl