Welopstellingen

Workshop Human Design Opstellingen

Doorvoelen van jouw persoonlijke blauwdruk

De workshop Human Design Opstellingen combineert op een unieke wijze jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk. 

Inhoud en werkwijze
In deze tweedaagse ga je jouw eigen Human Design chart doorvoelen. We hebben materialen ontwikkeld van waaruit we via het opstellingswerk verder kunnen gaan doorgronden en ervaren hoe je contact kan maken met jouw unieke design. Je kan onderzoeken wat het betekent als bepaalde centers open of dicht zijn? Waar voel je je conditionering? Waar zitten jouw superpowers? Mag je je eigen potentie gaan leven die jouw chart je laat zien of word je hierdoor belemmert door systemische invloeden? Zo komen er inzichten die je in je lichaam kan voelen. Jouw lichaam weet het!

Na afloop van deze 2 daagse: 

  • Heb je meer inzicht in jouw Design
  • Heb je kunnen doorvoelen wat jouw pure potentie is maar ook je conditioneringen/valkuilen kunnen ervaren
  • Heb je kennis van de basistheorie rondom Human Design
  • Heb je inzicht in de overeenkomsten en verschillen van de diverse types, strategieën, autoriteiten en profielen en krijg je tools mee om daarmee te experimenteren
  • Heb je je eigen persoonlijke ervaringen opgedaan met deze methode

Voor wie? 
De training is bedoeld voor iedereen met interesse in het systemisch opstellingenwerk en het doorgronden van jouw Human Design.  Deze training is zeer geschikt voor coaches en begeleiders om verdiepende inzichten op te doen en hun eigen effectiviteit te verhogen.

Benodigde informatie vooraf
Om jouw Human Design chart te kunnen maken hebben we voorafgaand aan de workshop een aantal belangrijke gegevens van jou nodig:

  • Jouw geboorte-datum
  • Geboorteplaats
  • Exacte tijdstip van geboorte (als je dit niet precies weet dan kun je dat opvragen bij de Gemeente waar je geboren bent, duurt meestal 5 werkdagen er zijn vaak wel kosten aan verbonden, ca 15 euro). 

Tijd

2 dagen van 10.00 - 17.00

Begeleiders

Mirjam Halkes, Marloes Kremer en Cecile Kremer

Deelnemers

16

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
Amersfoort

Kosten

 € 375,- dit is inclusief  een weergave van jouw persoonlijke Human Design Chart.

Marloes - Generator

Ik ben Marloes Kremer. Ik heb een bloeiende praktijk in het prachtige Nigtevecht en ben zo nu en dan ook te vinden in een hele mooie praktijkruimte in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Ik geef trauma behandelingen en ik doe dat door middel van EFT (Emotional Freedom Techniques). Daarnaast hebben familieopstellingen en Human Design echt mijn hart gestolen. Vooral aan het laatste besteed ik elk vrij uurtje dat ik heb omdat het systeem zoveel lagen kent, leer ik elke dag wel iets nieuws. Deze kennis wil ik graag doorgeven. Het fijnste is om het echt te mogen ervaren en voelen en daarom is de combinatie van Human Design en opstellingen prachtig.

Cecile - Generator

Ik ben Cecile Kremer en het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met zichzelf met behulp van Human Design. Voor mijzelf en de mensen om mij heen heeft Human Design al zoveel betekend. Het mooiste aan dit systeem vind ik dat het je pure potentie weergeeft, waarvan je eigenlijk altijd (stiekem) al wist dat die in je zat. Human Design geeft je inzicht in alle kanten van jezelf zodat je die kan omarmen en kan gaan leven vanuit flow, zoals het voor jou bedoeld is. Magie ontstaat wanneer Human Design en opstellingen samen komen. Een prachtige manier om je design echt te gaan doorvoelen om zo echt vanuit je design te kunnen gaan leven.

Mirjam - Manifesting  Generator

Als mede-eigenaar van Welopstellingen is het interessant om nieuwe combinaties te maken in ons vak van opstellers. Als manifesting generator kan het bijna niet anders dat dit dan ook direct in de vorm komt. Nieuwe materialen, diepgaande kennis van Human Design en opstellingen komen samen in deze workshop.  Heerlijk om mijzelf dit te gunnen om samen met de groep verder te onderzoeken in het wetend veld. Hoe kennis en doorvoelen van het unieke design van een ieder je kan helpen. Lichter en moeitelozer leven voor mezelf en voor anderen. Omdat niet al mijn centra's gevuld zijn, zijn juist ook die anderen voor mij essentieel.  Ik kijk ernaar uit je te gaan ontmoeten.  Meer over mij, klik hier.

Agenda

Workshop Human Design Opstellingen (wachtlijst)

4 en 5 juli 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

Jouw persoonlijke blauwdruk doorvoelen. De workshop Human Design Opstellingen combineert op een unieke wijze jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk.  In deze tweedaagse ga je jouw eigen Human Design chart doorvoelen. Je kan onderzoeken wat het betekent als bepaalde centers open of dicht zijn? Waar voel je je conditionering? Waar zitten jouw superpowers? Mag je je eigen potentie gaan leven die jouw chart je laat zien of word je hierdoor belemmert door systemische invloeden? 

Workshop Human Design Opstellingen

17 en 18 oktober 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

Jouw persoonlijke blauwdruk doorvoelen. De workshop Human Design Opstellingen combineert op een unieke wijze jouw persoonlijke Human Design en de kracht van het opstellingenwerk.  In deze tweedaagse ga je jouw eigen Human Design chart doorvoelen. Je kan onderzoeken wat het betekent als bepaalde centers open of dicht zijn? Waar voel je je conditionering? Waar zitten jouw superpowers? Mag je je eigen potentie gaan leven die jouw chart je laat zien of word je hierdoor belemmert door systemische invloeden? 

Ervaringen cursisten

In je eigen Human Design stappen en aspecten oplossen, zodat ik nu nog meer mijn design kan leven. Het design die ik ben en wil zijn. Wow! En zo fijn en warm begeleidt door jullie. Echt mooie stappen kunnen zetten. Dank jullie wel

Sandra

Human design was voor mij aanvankelijk interessant maar ook (te) theoretisch. In combinatie met opstellingen en de deskundige, veilige, open begeleiding werd het voelbaar en ineens heel concreet. Het waren twee magische, helende dagen vol verbinding met mijzelf en de anderen. Overweldigend in positieve zin.

Anita

Bedankt voor de fijne dagen, het was fantastisch!!! Als er een deel 2 komt dan ben ik absoluut van de partij, count me in!!

Loes

Het weekend was bijzonder goed opgezet; heldere en voldoende informatie, warme begeleiding, zeer prettige oefeningen, voldoende veiligheid om diepgaand aan je thema's te werken vanuit Human Design. Het heeft me weer veel gebracht en ik voel de positieve veranderingen al doorwerken in mijn systeem. Heel erg mooi en fijn, super bedankt!

Elly

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl