Welopstellingen

Zoon van mijn moeder

Wat je meekrijgt van je moeder...

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken je hoe je je vrijer én meer verbonden kunt voelen (in jezelf, in relaties, in je leven), aan de hand van inzicht in deze eerste relatie met je moeder.  

We gaan systemische opstellingen en oefeningen doen waarmee ieder voor zichzelf informatie, nieuwe inzichten en inspiratie op kan doen. We gaan kijken naar liefde, loyaliteit, kracht, patronen vanuit je vrouwenlijn. Een tweedaagse waarin je kunt onderzoeken wat jou versterkt vanuit de relatie met je moeder en waarin je meer zicht krijgt op verstrikkingen in je relatie met haar, om hierin helderheid en heling te vinden voor jouw innerlijke kind.

Daarnaast is er ruimte om een eigen vraag of verlangen in te brengen en een opstelling te doen waarin de anderen representeren. Welke vorm van opstelling zullen we in het moment aan de hand van de vraag bepalen.

Tijd

10.00 - 17.00 uur

Begeleiders

Joost van Meurs
Mirjam Halkes

Deelnemers

12

Locatie

Centrum Inana
Muurhuizen 42
Amersfoort

Kosten

€ 325, - 

Joost, zoon van zijn moeder en vader van zijn zoons

Ik heb veel geworsteld met mijn relatie met mijn moeder.  Heling in die relatie heeft mij meer liefde en kracht gebracht die ik in mijn relaties in kan zetten; ook met mijn zoons.

Mirjam,  moeder van zoons

Mijn zoons, mijn ultieme spiegels. Door het opstellingenwerk heb ik kunnen inzien dat zij hun eigen lot dragen en dat ik als moeder 'ben'. 

Agenda

Zoon van mijn moeder

25 en 26 oktober 2024

2 dagen van 10:00 - 17.00 uur

De relatie met je moeder is de aller-eerste in je leven en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken je hoe je je vrijer én meer verbonden kunt voelen in jezelf, in relaties, in je leven), aan de hand van inzicht in deze eerste relatie met je moeder.

Ervaringen

 Dit was de tweede keer dat ik deelnam aan een weekend met opstellingen en ik ben nog altijd erg onder de indruk van wat die allemaal kunnen brengen. Ik houd jullie programma in de gaten en waarschijnlijk zullen we elkaar nog wel een keer zien.

Kees

Allereerst hartelijk dank voor de mooie en bijzondere dagen. Ik heb het als verrijkend ervaren en heb ook genoten van de opstellingen!

Arjan

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl