Welopstellingen

Zoon van mijn vader

Wat je meekrijgt van je vader...

Vaders zijn van groot belang in het leven van hun zonen. Hoe de relatie van jou als zoon met je vader ook was, hij heeft impact op  je gevoel van eigenwaarde, jezelf neer kunnen zetten/ je plek vinden in de wereld, en zeker ook op (partner-)relaties en je seksualiteit.

 'De moeders zetten ons in het leven, de vaders zetten ons in de wereld.' - Bert Hellinger, grondlegger van het systemische opstellingenwerk.

In deze tweedaagse gaan we op onderzoek naar de rol van je vader en jouw mannenlijn in jouw leven toen en nu:

  • Wat heeft zijn aan- of afwezigheid (fysiek en emotioneel) gedaan met jou als zoon?
  • Hoe en waar beïnvloedt het je nu nog steeds?
  • Wat is eigenlijk de impact om de zoon van je vader te zijn?
  • En welke invloeden zijn er nog meer in de relatie met onze vaders?

Het onderzoeken, (innerlijk) helen en eren van de relatie met je vader helpt je om de mannelijke- én ook vrouwelijke energie in jezelf terug te vinden en in balans te brengen. Zodat je gezond en vol in je leven je werk en je relaties kan komen te staan. We kijken naar thema 's als kracht en woede. En ook leren, seksualiteit, professionaliteit en kameraadschap.

Voor wie?
Deze training is voor mensen die het systemisch bewustzijn willen vergroten en/of zicht willen krijgen op de systemische impact  van de vader-zoon  relatie Dit kan vanuit persoonlijke ontwikkelingsperspectief of als begeleider/coach verdiepende kennis en ervaring op te doen. 

Tijd

10.00 - 17.00 uur

Begeleiders

Joost van Meurs en assistenten

Deelnemers

12

Locatie

Centrum Inana
Muurhuizen 42
Amersfoort

Kosten

€ 325, - 

Joost, zoon en vader

Ik heb ook veel geworsteld met mijn vader, en heling in de relatie met mijn vader heeft mij meer liefde en kracht gebracht. Ik wil jou ondersteunen jouw mannelijke levenskracht in de wereld te zetten.

Agenda

Ervaringen

Dank voor een fantastisch weekend. Ik heb enorm genoten en heel veel werk kunnen verzetten. Mijn complimenten voor jullie kundige en liefdevolle begeleiding. In mijn beleving faciliteren en bewaken jullie een heel mooi veld. Heel bijzonder.

Guido

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl