Welopstellingen
Website M Broers en zussen Website broers en zussen

Tussen broers en zussen

Hoe zit dat eigenlijk vanuit een systemisch perspectief?

Broers en zussen. Met hen groeide je op in hetzelfde systeem. Je oefende met samenwerken, voor jezelf opkomen of leerde juist conflicten te vermijden. Door schaarste in tijd, aandacht of materie leerde je delen, geven en nemen. Soms vond je steun, soms vond je strijd. Hoe het ook was, de broer/zus-relatie is bepalend  geweest voor jouw ontwikkeling.

En dan wordt je volwassen. Je ziet elkaar minder. Je gaat je eigen pad. En toch blijf je verbonden. En als je samenkomt lijkt het wel of je meteen weer in de oude patronen terecht komt. Hij luistert niet; Zij bemoeit zich te veel; We gaan meteen weer in discussie; of: We liggen juist vanaf de eerst minuut weer in een deuk.

In deze 2 daagse workshop gaan we die patronen onderzoeken. We kijken naar de verborgen boodschappen die er door je broers en zussen uitgezonden zijn. We onderzoeken hoe jullie verbonden zijn en hoe dat in jouw leven doorwerkt. Natuurlijk kan dit niet los gezien worden van de lijn met de ouders en de voor-ouders. Stap voor stap ontwarren we de lijnen en kijken we naar jouw plek daarin.

 “Ze zeggen dat ongeacht hoe oud je wordt, wanneer je met je broers en zussen bent, je teruggaat naar je kindertijd.” Karen White (schrijfster)

Voor wie?
Deze training is voor mensen die het systemisch bewustzijn willen vergroten en/of zicht willen krijgen op de systemische impact van broers en zussen. Dit kan vanuit persoonlijke ontwikkelingsperspectief of als begeleider/coach verdiepende kennis en ervaring op te doen. 

Tijd

10.00 - 17.00

Begeleiders

Joost van Meurs
Kitty Talsma

Deelnemers

12

Locatie

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

Kosten

€ 325, -

'Iedereen levert zijn eigen unieke bijdrage aan eenheid'

Agenda

Agenda broers en zussen
Tussen broers en zussen (wachtlijst)

31 mei en 1 juni 2024

2 dagen van 10.00 - 17.00 uur

Broers en zussen. Met hen groeide je op in hetzelfde systeem. Je oefende met samenwerken, voor jezelf opkomen of leerde juist conflicten te vermijden. Door schaarste in tijd, aandacht of materie leerde je delen, geven en nemen. Soms vond je steun, soms vond je strijd. Hoe het ook was, de broer/zus-relatie is bepalend voor geweest voor jouw ontwikkeling.

© Welopstellingen 2024

Disclaimer
Privacy statement 
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure

Webdesign/webdevelopment:
Birdhouse Solutions

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Welopstellingen
Muurhuizen 42
3811 EJ Amersfoort

T 085 06 03 160

info@welopstellingen.nl
www.welopstellingen.nl